Maija Vilkkumaa: Jonne Aaron vie takahuoneesta kaikki vissyt

20.09.2015 09:15 - Eeva Rajala

Vain elämää -ohjelman tänään alkavalla kaudella mukana oleva Maija Vilkkumaa kehottaa humoristisesti Jonne Aaronia juomaan vähemmän vissyä.

Vain elämää -ohjelman neljännen tuotantokauden jaksot alkavat tänään Nelosella. Kuvauspaikasta Satulinnasta on kuulunut huhuja, että siellä kummittelisi.

"Ei todellakaan kummittele"

Voicen Iltapäivän Lauri Kottonen ja Niina Backman kysyivät studiossa vierailleelta Maija Vilkkumaalta, pitääkö kummitteluhuhut paikkansa. Kottonen kertoi, että ohjelman aiemmilla kausilla mukana olleet Elastinen, Toni Wirtanen ja Jonne Aaron ovat kertoneet, että Satulinnassa kummittelisi.

Elastinen ja Wirtanen olivat kuulemma heränneet yöllä samaan aikaan ja törmänneet toisiinsa käytävällä. Jonne Aaron joutui puolestaan vaihtamaan huonetta, sillä siellä tapahtui yliluonnollisia asioita.

- Minä väitän, ettei todellakaan kummittele. Minä olen hyvin skeptikko kummitusten suhteen. En ole nähnyt sellaisia, mikä ei tietysti tarkoita, etteikö niitä välttämättä olisi. Mutta en nähnyt myöskään tuolla niitä, Vilkkumaa sanoo.

Jonne Aaron vie kaikki vissyt

Vilkkumaa muistelee kuulleensa, että Satulinnassa olisi käynyt myös kummitustutkijoita selvittämässä asiaa. Hänellä on kuitenkin toinenkin teoria esimerkiksi Jonne Aaronin harhakuviin; Jonne juo liikaa vissyvettä.

- Olen ollut tänä kesänä tosi monta kertaa Jonne Aaronin kanssa samojen festarien takahuoneessa. Hän ottaa aina aivan hirveän määrän vissyä laukkuunsa sieltä jääkaapista, joten ehkä Jonne Aaronin pitää mennä "go easy with the vissy". Jos herää noin kovaan pissahätään ja näkee tuollaisia harhakuvia, pitää miettiä asioita, Vilkkumaa heittää humoristisesti.


Lue myös: Antti Tuisku Vain elämää -ohjelmasta: "On tullut mietittyä, mitäköhän siellä tuli tehtyä"

Kilpailut

Uusimmat