Kaikki artikkelit

Helsingin kaupunki vetoaa, että vanhemmat lukiolaisopiskelijat eivät järjestäisi nuorempiaan alistavia nasujaisia kouluajan ulkopuolella.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili Jope Ruonansuun entisellä koululla Kemissä puhumassa koulukiusaamista vastaan. "Asenteet tuntuivat olevan kohdallaan", Niinistö kommentoi.
Billie Eilish kuitenkin myöntää, että häntä samalla ahdistaa äitiys muun muassa suojeluvaistojen ja kouluammuskelujen takia
Rikosmyytit-podcastin juontajat toteavat, että jostain syystä Suomessa suhtaudutaan ulkomaalaisten tekemiin rikoksiin hieman herkemmin kuin kantasuomalaisten.
Uutinen Texasin kouluampumisesta on koskettanut monia.
Minecraft on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista videopeleistä.
Koulu pyysi lopulta anteeksi haukuttua annosta.
Squid Game on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista sarjoista. Nyt se on aiheuttanut ongelmia eri koulujen alueilla.
Huippusuositulla TikTok-videolla nähdään, että poikia ja tyttöjä näyttää koskevan erilaiset pukeutumissäännöt.
Suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi pääsi Teatterikorkeakouluun ensiyrittämällä 18-vuotiaana. Näin kävi, vaikka kaikki olivat kuvailleet sen olevan mahdotonta.
Nuori yrittäjä valittiin kevään yhteishaussa opiskelemaan kauppatieteitä Tampereen yliopistoon.
Poliisi keskittyy liikennevalvontaan koulujen lähellä tulevina viikkoina.
Katla-sarja on saanut kehuja muun muassa ainutlaatuisuudestaan.
Ammattiin valmistuvat jäävät usein ylioppilaiden varjoon. Moni jopa miettii, kehtaako omaa valmistumista edes juhlistaa. Amisten arvostus on kasvanut viime vuosina, mutta hitaasti.
Floridalaisen high schoolin vuosikirjaan tehtiin muokkauksia esimerkiksi tyttöjen kaula-aukkoihin.
Töykeän sävyinen sähköposti on saanut kritiikkiä TikTokissa.