Kuva: Splash

Khloé Kardashian paljastaa karun asian avioliitostaan: "Todella nöyryyttävää"

14.01.2016 09:15 - Eeva Rajala

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian jätti erohakemuksen vuoden 2013 lopulla.

Kardashianit-sarjasta tuttu Khloé Kardashian on paljastanut radiohaastattelussa, miten uskoton ja epäluotettava henkilö hänen ex-miehensä oli heidän avioliittonsa aikana. Kardashian meni naimisiin Los Angeles Lakers -koripallonpelaajan Lamar Odomin kanssa syksyllä vuonna 2009. Salamasuhteesta syntyi myrskyisä avioliitto, ja lopulta vuonna 2013 Kardashian jätti erohakemuksen. Syyksi hän kertoi Odomin uskottomuuden ja huumeongelmat.

Kardashian kertoi Howard Sternin radio-ohjelmassa, miten laajaa hänen ex-miehensä uskottomuus oli.

- Hänen puhelimessaan ei ollut mitään tietoja, mutta hänellä oli assistentti. Kaikki tiedot olivat hänen assistenttinsa puhelimessa, joten hän oli todella salakavala. Kuulin kaikenlaisia juoruja viikoittain, ja tiedän, että suurin osa oli täyttä soopaa. Mutta ei savua ilman tulta. Jotkut juoruista oli pakko pitää paikkansa, Kardashian kommentoi.

Pettämistä lähes koko avioliiton

Khloé Kardashian vihdoin otti asian puheeksi Odomin kanssa sen jälkeen, kun huomasi yhden naisen olevan aktiivisesti yhteydessä. Mies yritti kuitenkin selittää, että kyseessä on vain hänen pelikaverinsa naisystävä.

- Tämä on millä tahansa tasolla nöyryyttävää, mutta sain siis selville, että hän petti minua lähes koko avioliittomme ajan. Minä en vain ollut tietoinen asiasta, Kardashian paljastaa.

Tästä huolimatta Kardashian tietää miehen edelleen rakastavan häntä, ja hän rakastaa Odomia. Khloé Kardashian on nyt uudessa suhteessa koripalloilija James Hardenin kanssa. 

Khloé Kardashian poistui haastattelusta upean näköisenä. (kuva: Splash)


Lue myös: Khloé Kardashian jakaa erovinkkinsä: "Paras kosto on hyvä kroppa"

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat