Kaikki artikkelit

TopTasten-listauksesta löytyy hotelleja ympäri Suomea.
Jos joulukinkut alkavat jo tökkiä, kannattaa kokeiluun ottaa raikkaan hedelmäinen smoothie.
Jos puurot ja munakkaat kyllästyttävät, kannattaa kokeiluun ottaa raikkaan trooppinen smoothie.
Haluatko aloittaa aamusi mahdollisimman vähällä sokerilla tai nauttia iltapäivällä välipalan, joka ei sinkoa sokerihumalaan? Oheinen pähkinägranola on oma suosikkini, joka uhkaa aina loppua kesken!
Tuorepuurot syntyvät helposti eikä niiden suosio näytä laantuvan.
Smoothie Bowl eli smoothiekulho tuo vaihtelua perinteiselle smoothiejuomalle. Kulhosta nautittava smoothie oli kovassa huudossa muutama vuosi sitten Amerikassa, josta se rantautui myös meille Suomeen.
Monen tavoitteissa on kesään mennessä karistaa muutama kilo. Mutta millaiset eväät ovat aamulla parhaat, jos tavoitteena on laihtuminen?
Jos perinteiset kaurapuurot ja leivät alkavat jo maistua puulta, kannattaa personal trainerin aamiaisherkut ottaa kokeiluun.
Tutkimuksien mukaan aamiaisen ohittaminen voi johtaa sydänsairauksiin, liikalihavuuteen ja jopa aivohalvaukseen.
Kaipaatko vaihtoehtoja valmismyslille, paahtoleivälle tai kaurapuurolle. Katso herkulliset aamiaisvaihtoehdot ja inspiroidu aamuistasi uudella tavalla.
Jos valmistat aamiaisen omassa keittiössäsi ja tahdot löytää hoikistumista tehostavat ruokavalinnat, on tämä artikkeli sinua varten.
Aamiaisen nauttiminen kannatta monestakin syystä!
Näillä herkuilla hurmaat isän, olipa hän kuinka nirso hyvänsä.
Monet suomalaiset mieltävät ainoaksi kunnon aamupalaksi kaurahiutaleista keitetyn puuron, mutta vatsaystävällisen herkun voi valmistaa myös hirssistä, kvinoasta tai vaikkapa talkkunasta.
Hapanmaitotuotteet, kuten jogurtti, tekevät hyvää ruoansulatukselle. Vielä terveellisempää tästä aamupalapöydistä tutusta herkusta tulee, kun valmistat sen itse.
Jos kaipaat vaihtelua kaurapuuroon ja voileipiin, kannattaa sinun selailla hetki Instagramia. Kuvapalvelun arkistoista löytyy toinen toistaan upeampia ja herkullisempia aamiaiskuvia.