Kaikki artikkelit

Haber kertoo kärsineensä uniongelmista ja ahdistuneisuudesta. Artisti sanoo juoneensa keikkojen jälkeen aina puoli pulloa viiniä rentoutuakseen.
Esimerkiksi jo lievä nestehukka voi vaikuttaa mielialaan laskevasti.
Esimerkiksi kiivin on todettu sisältävän vitamiineja, jotka auttavat mielialaa kohoamaan.
Vain-sanan käyttö on kyseenalaista asiantuntijoiden mielestä.
Oman ahdistuksen nimeäminen tai haarahyppyjen tekeminen ovat keinoja, joiden avulla voit kokeilla lievittää oloasi.
Toinen nyppii kynsinauhojaan kun taas toiselle auttaa avaimenperien kerääminen.
Ahdistuneisuushäiriöt ovat yleisimpiä mielenterveyden häiriöitä.
Jokainen ihminen kokee toisinaan ahdistusta. Jos olo ei tunnu helpottavan itsestään, on tarjolla tehokkaita keinoja saada mieli rauhoittumaan.
On tärkeää aidosti kuunnella, mikä läheistäsi ahdistaa ja olla vähättelemättä tämän reaktioita.
Ahdistuksen syntymiseen vaikuttavat useat eri tekijät. Tutkijoiden mukaan erot ovat naisten ja miesten välillä merkittäviä.
Goulding sai apua kohtauksiinsa terapiasta.
Kaikkia päätöksiä ei voi peruuttaa, minkä takia sinun kannnattaa minimoida väärien ratkaisujen riski. Tutkijoiden mukaan keino on yksinkertainen.
Tutkijoiden mukaan aikuisten kannabiksen käyttö ei tiettävästi johda masennukseen, kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön eikä ahdistuneisuushäiriöön. Muita huolestuttavia seurauksia kuitenkin löytyi.
Varsinkin teinityttöjen suosiossa oleva näyttelijäkomistus Colton Haynes on jakanut Twitter-tilillään avoimesti omia kokemuksiaan ahdistuneisuushäiriöstään.
Paniikkihäiriö voi muuttaa elämän pelkäksi selviytymistaisteluksi, minkä takia kannattaa hakeutua tehokkaimmaksi osoittautuneeksi terapiamuotoon.
Jos sinua ahdistaa usein sosiaalisissa tilanteissa, kannattaa kokeilla tutkimuksen selvittämiä konsteja vähentää ahdistusta.