Kaikki artikkelit

Paula Vesala edusti Linnan juhlissa elegantissa kokonaisuudessa.
Tällä kertaa Villa Hintikan kaikilla vierailla on tiiviit sisarussuhteet.
Kotimaisen musiikin juhlassa nähtiin myös ilahduttavan paljon kotimaista muotia.
Stylisti-malli Maryam Razavi hehkui raskausonnea.
Muotisuunnittelija Katri Niskanen kertoo Bauer Median online-toimituksen haastattelussa, että lapsiperheen elämä auttaa palautumista kiireisestä työrupeamasta.
Roosa nauha -pukua pitää Linnan juhlissa yllään kansanedustaja Sari Sarkomaa.
Petra Soikkeli on vuoden odotetuimmassa blogitapahtumassa jakamassa palkinnon.
Vaatesuunnittelija Katri Niskanen on mukana Roosa Nauha -keräyksessä.
Muodin huipulle -ohjelman voittajana tunnettu vaatesuunnittelija Katri Niskanen on yhdistänyt voimansa Nanson kanssa.
Suositko sinäkin pukeutumisessa mustaa väriä? Katri Niskanen vakuuttaa Voicelle, että myös mustaan voi pukeutua kesäisesti.
Vaatesuunnittelija Katri Niskasella on selkeä näkemys siitä, mitä suomimuodin katukuvassa voisi näkyä lisää ja mistä asioista olisi jo aika luopua.
Katri Niskasen muotimerkki Design by katri/n juhlisti kaksivuotista olemassaoloaan Kämp Galleriassa.
Jenni Vartiainen kruunattiin Linnanjuhlien kuningattareksi upealla asullaan. Puvun suunnittelija Katri Niskanen iloitsee luomuksensa saamasta huomiosta.
Muodin huipulle -voittaja Katri Niskasen vaatteita esiteltiin Voicen Muotiviikolla muotinäytöksessä. Voice tiedusteli Katrilta hänen haaveasiakastaan.
Viisi kiinnostavaa kotimaista suunnittelijaa esittelivät syksyn mallistonsa keskiviikkoiltana Voicen Muotiviikon Showcase-näytöksessä. Viisikon oli koonnut stailisti Teri Niitti, joka kertoi näytöksen alussa valinneensa mielestään lupaavimmat ja inspiroivimmat nuoret suunnittelijat, joille hän toivoi myös kansainvälistä menestystä.
Suomen Muodin Huipulle -kisan voittanut suunnittelija Katri Niskanen saapuu Voicen Muotiviikolle esittelemään uuden syysmallistonsa. Niskasen mukaan ihmisten pitäisi enemmän ja enemmän miettiä, mikä on oma tyyli ja sitten vasta lähteä ostosreissulle.