Kaikki artikkelit

Voice.fi-sivusto valitsee joka kuukausi Kuukauden Daamin. Tämän kuukauden Daami Maiju Palin toteaa, että kaikista kipeimmistäkin kokemuksista voi päästä yli omat tunteet kohtaamalla.
Voice.fi-sivusto valitsee joka kuukausi Kuukauden Daamin. Tämän kuun Daami on Minttu Vuorikari, joka selvisi rintasyövästä, mutta ei halua itseään kutsuttavan taistelijaksi.
Voice.fi-sivusto valitsee joka kuukausi Kuukauden Daamin. Tämän kuun Daami on Mari Pulkkinen, joka on menettänyt kaksi lasta, mutta joka silti kutsuu surua ystäväkseen.
Voice.fi valitsee joka kuukausi Kuukauden daamiksi naisen, joka on rohkeudellaan ihastuttanut suomalaisia. Syyskuun daami on Heidi Sohlberg, joka kertoo avoimesti sairastumisestaan syöpään. Hän painottaa positiivista asennetta selviytymisessä.
Voice.fi-sivusto valitsee joka kuukausi Kuukauden Daamin. Heinäkuun Daami on Piritta Hagman, 36, joka tähtää työelämään kotiäitinä vietettyjen vuosien jälkeen.
Voice.fi-sivusto valitsee joka kuukausi Kuukauden Daamin. Toukokuun Daami on Karoliina Korppoo, 31, joka luo uraa miesvaltaisella pelialalla.
Voice.fi-sivusto valitsee joka kuukausi Kuukauden Daamin. Huhtikuun Daami Ulrika Björkstamin, 36, kasvot ja elämä muuttuivat lentokoneonnettomuudessa. Positiiviset ajatukset auttoivat kuitenkin jatkamaan.
Voice.fi-sivusto valitsee joka kuukausi Kuukauden Daamin. Maaliskuun Daami on Jenni Haapala, 25, joka kulki määrätietoisesti kohti unelmaansa, mutta lopulta sattuma ja isän painavat sanat johdattivat hänet yhteen unelma-ammattinsa kanssa.
Voice.fi-sivusto valitsee joka kuukausi Kuukauden Daamin. Helmikuun Kuukauden Daami Sanna Wisktröm valitsi omat unelmansa. Ja seurasi niitä.
Daami.fi-sivusto valitsee joka kuukausi Kuukauden Daamin. Tammikuun Daami Maaretta Tukiainen on opiskellut kolme ammattia ja loistanut jokaisessa.