Kaikki artikkelit

Eroilmoituksen jälkeen Deppin uusi elokuva Liisa Ihmemaassa 2 on flopannut täydellisesti.
Irregular Choice -nettikaupan värikkäät kengät kiinnittävät varmasti huomion.
Klassikkosadun 150. juhlavuoden kunniaksi siitä luotiin kymmenen mielikuvituksellista postimerkkiä.
Voiko Liisa Ihmemaassa -tyylinen ravintola näyttää tylsältä? Vastaus löytyy Tokiossa sijaitsevasta ravintolasta, joka sai uuden huikean ilmeen.
Vappuun kuuluvat perinteisesti erilaiset naamiaisasut. Tämän vuoden trendinä ovat erilaiset elokuviin liittyvät hahmot.
Viikonlopun katsotuimpien elokuvien ykkösenä jatkaa Titaanien taistelu. Elokuva on erikoistehostein paranneltu versio vuoden 1981 alkuperäisestä leffasta.
Tim Burtonin ohjaama Liisa ihmemaassa oli viime viikonlopun katsotuin elokuva Suomessa.
Kanadalaisrokkari Avril Lavigne esittää Alice-nimisen kappaleen Liisa Ihmemaassa -elokuvan toisella soundtrackilla. Lavignen mukaan kukaan ei voisi sanoa ei tällaiselle mahdollisuudelle.
Tim Burtonin ohjaaman Liisa ihmemaassa -elokuvan huikea menestys on innostanut Warner-elokuvastudiota suunnittelemaan Ihmemaa Ozin siirtoa 2000-luvulle.
Tänään ensi-iltansa saavista elokuvasta kaksi nousee ylitse muiden: Oscar-ehdokas An Education sekä Tim Burtonin vinksahtanut näkemys klassikkotarinasta Liisa Ihmemaassa.
Carolinasta Yhdysvalloista kotoisin oleva nuori nainen päätti valmistumisensa kunniaksi ottaa selkäänsä Disneyn Liisa Ihmemaassa -elokuvan tarinan tatuoituna.
Elokuvamestari Tim Burtonin mukaan 3D on vain yksi väline muiden välineiden joukossa. Tulevaisuudessa ei siis ainoastaan nähdä 3D-elokuvia, vaan se pysyy pelkästään yhtenä välineenä tehdä.
Tim Burtonin vinksahtanut näkemys Liisa Ihmemaassa -tarinasta saa ensi-iltansa ensi viikon perjantaina. Elokuvateatteriin ei kannata mennä sillä mielellä, että näkee maagisen 3D-matkan. Elokuva on kuitenkin taattua Burton-laatua.
Tim Burtonin ohjaama ja Johnny Deppin tähdittämä Liisa ihmemaassa tulee Suomessa ensi-iltaan perjantaina 12.3. Lewis Carrollin tarina on inspiroinut myös monia muusikoita.
On tiedossa, että Ville Valo on Suomen Johnny Depp, mutta yhdennäköisyys alkaa olla jo pelottavaa, kun Ville on meikattu Johnny Deppin roolihahmon mukaisesti.
Hollywood-hurmuri Johnny Depp esittää Tim Burtonin uudessa elokuvassa Hullua Hatuntekijää. Maaliskuussa ensi-iltansa saavan Liisa Ihmemaassa -elokuvan Hatuntekijä on Deppille suuri rooli.