Kaikki artikkelit

Tuorejuustomainosta ei enää saa esittää televisiossa Isossa-Britanniassa. Myös sähköautomainoksen esittäminen televisiossa kiellettiin.
Australialainen alusvaatemalli Tiah Eckhardt uskoo, että persoonalliset piirteet mallin kasvoissa ja vartalossa kääntyisivät voitoksi mainostajalle.
Hätkähdyttävällä mainoksella on YouTubessa jo yli 3,5 miljoonaa katselukertaa.
Vastikään yliopistosta valmistunut yrittäjäkaksikko ei oivaltanut, että heidän olisi kannattanut luvata ilmaisia uimapukuja jakoon vain rajallinen määrä.
Virvoitusjuomajätti poisti uusimman mainoksensa julkaisusta jouduttuaan myrskyn silmään ja pahoittelee aiheuttamaansa mieliharmia Kendall Jennerille ja Martin Luther Kingin tyttärelle.
Tienvarsimainoksessa oleva sanaleikki puhututtaa netissä.
Netissä monet ihmettelevät pikaruokaketjun tuoretta mainosta.
Rohkeassa mainoksessa kaikki ihmiset ovat sairaalloisen ylipainoisia, mutta eräs nuori poika päättää laihduttaa ja liihottaa taivaalla itse rakentamillaan siivillä.
"Unelmoin, että tämä voisi tapahtua myös meille", kommentoi eräs koskettavan mainoksen katsonut Instagram-käyttäjä.
Kolmeminuuttinen mainos saattaa antaa sinulle kylmät väreet. Kyseessä on tunteikas kannanotto suvaitsevaisuuden puolesta.
Hämmennystä herättänyt vanha mainos julkaistiin Twitterissä, minkä jälkeen siitä tuli uudestaan nettihitti.
Puoliminuuttinen mainos sai erityisen lämpimän vastaanoton somekansalta.
Meikkijätti palkkasi ensimmäistä kertaa miehen kampanjansa mainoskasvoksi. Tätä ennen vain naiset ovat tähdittäneet Maybellinen mainoksia.
Plusmallit tekivät tunnettuja mainoskuvia uusiksi.
Suuren kosmetiikkayrityksen julkaisema mainos sai nettikansan tulistumaan.
Amerikkalaisnunna osallistui Ironman Triathlon -urheilukilpailuun, jossa ensin uidaan noin neljä kilometriä, sitten pyöräillään 180 kilometriä ja lopuksi juostaan maraton.