Kaikki artikkelit

Panelistit ovat heittäneet ohjelmassa villejä arvauksia kisaajien henkilöllisyydestä.
Jungner mursi jalkapöytänsä ja joutuu tällä hetkellä kävelemään kainalosauvoilla.
Kansanedustaja Mikael Jungner tapailee uutta ihastuksen kohdettaan, muttei puhu vielä seurustelusta, kertovat iltapäivälehdet. 
Mikael Jungner on Ilta-Sanomien mukaan ladannut viikonvaihteessa YouTubeen ex-vaimolleen Marialle osoitetun erovideon. 
Mikael ja Maria Jungnerin ero on tullut monelle yllätyksenä, mutta kaksikko itse kertoo päätyneensä avioeroon pitkän harkinnan tuloksena, kertovat iltapäivälehdet. 
Ilta-Sanomat uutisoi eilen, miten Yleisradio on maksanut seitsemännumeroisen summan Pakko tanssia -ohjelmasta. Nyt lehti kertoo, että Yle olisi aikoinaan saanut hankittua Tanssii tähtien kanssa -formaatin paljon halvemmalla. 
Ilta-Sanomat kertoo tänään, että Mikael ja Maria Jungner jättivät avioerohakemuksen maanantaina.
Ylen TV2: lla pyörivä sarja Uusi päivä ei tunnu kiinnostavan katsojia. Sarjaa on esitetty jo viisi kuukautta, mutta sarjaa seuraa vain noin 250 000 katsojaa. Yle satsasi sarjaan miljoonia, kertoo Ilta-Sanomat.
Ylen entinen toimitusjohtaja Mikael Jungner on julkaissut Outolintu-nimisen elämäkerran. Jungner paljastaa kirjassaan muun muassa sen, miten yritti aikoinaan iskeä nykyistä pääministeriä Mari Kiviniemeä.
Tämän päivän Iltalehti kirjoittaa Sdp:n puoluesihteeri ja Yleisradion ex-pääjohtaja Mikael Jungnerin 'lyttäävän Ylen ruutukasvot'. Jungnerin mukaan hänen ei kuitenkaan ollut tarkoitus kommenteillaan missään nimessä soimata Yleisradion ruutukasvoja.
Yleisradion entinen toimitusjohtaja Mikael Jungner tunnetaan sosiaalisen median puolesta liputtajana. Jungner on päivittänyt Facebook-statustaan jopa kesken kokousten ja lehtihaastattelun.
Ylen entinen toimitusjohtaja Mikael Jungner julkaisee syksyllä muistelmateoksen Yle-vuosistaan. Tosin miehellä ei ole vielä harmainta hajua, millä kulmalla Outolintu-teosta alkaisi kirjoittaa.
Ylen entinen toimitusjohtaja Mikael Jungner jännittää tänään Suomen jääkiekkomaajoukkueen ottelua Yhdysvaltoja vastaan. Jungner paljasti Voicelle, mitä hän tiukassa ottelutilanteessa nauttii.
Ylen toimitusjohtajan pallilta väistynyt Mikael Jungner kertoi tänään Voicen Heräämössä, että arvostaa vaimonsa päätöstä tukea häntä.
YLE:n toimitusjohtajan tehtävästä vappuna väistynyt Mikael Jungner kirjoittaa muistelmateoksen. Syyskuussa ilmestyvä kirja painottuu hänen vuosiinsa Yleisradion toimitusjohtajana 2005-2010.
Mensan jäseneksi pääsee älykkyysosamäärällä, joka ylittää 131. Mensan jäseneksi täytyy olla älykkäämpi kuin 98 prosenttia kansalaisista, joiden keskimääräinen ÄO on 100. Suomen Mensa-yhdistyksen 2000 jäsenen joukkoon mahtuu myös julkimoita.