Kaikki artikkelit

Sambora toimi Bon Jovin kitaristina noin 30 vuotta.
Sambora sanoo, että laulaja Jon bon Jovin pitäisi aluksi levätä ja saada äänensä kuntoon.
Sambora nähtiin pitkästä aikaa Bon Jovin riveissä vuonna 2018, kun yhtye valittiin Rock And Roll Hall Of Fameen.
Sambora esiintyi pitkästä aikaa Bon Jovin riveissä vuonna 2018.
Myrskyisästä romanssistaan tunnettu ex-pari Denise Richards ja Richie Sambora ovat löytäneet jälleen rakkauden.
Peiteroolissa esiintynyt brittilehden toimittaja sai selville, että Bon Jovi -yhtyeen riveissä soittavan Richie Samboran uusi tyttöystävä Yasmin Mitri on luksus-prostituoitu.
Ensi viikolla Suomessa esiintyvän Bon Jovi -kitaristi Richie Samboran uutisoitiin aiemmin jättäytyvän pois kiertueelta katkaisuhoidon takia. Nyt TMZ-sivusto kertoo, että muusikko nähdäänkin mukana yhtyeen riveissä turneen Euroopan-osuudella.
Uutisoimme viime viikolla, kuinka Bon Jovi -yhtyeen kitaristi Richie Sambora on hakeutunut katkaisuhoitoon. Hoitojaksosta johtuen mies ei ole mukana kesällä toteutettavalla Euroopan-kiertueella, eikä kitaristia näin ollen nähdä myöskään Suomen-konsertissa.
Helsingin Olympiastadionilla kesäkuussa esiintyvän Bon Jovin kitaristi Richie Sambora ei ole onnistunut kiertämään korkkia kiinni. Mies onkin hakeutunut katkaisuun päästäkseen eroon alkoholista.
Suomeen saapuvaa Bon Jovi tunnetaan energisenä yhtyeenä. Sen voi huomata myös miesten rokki-ilmeistä keikoilla.
Bon Jovi -yhtyeen kitaristi Richie Sambora ehtii käyttää aikaansa myös muuhun kuin musiikkiin. Mies kertoi Ryan Seacrestin American Top 40 -ohjelmassa lanseeraamastaan White Trash Beautiful -naistenvaatemallistosta.
Bon Jovi -yhtyeen kitaristi Richie Sambora on saanut oman tien kotikaupunkiinsa, kertoo Undercover. Woodbridgessä New Jerseyssä on nyt tie nimeltä Richie Sambora Way.