Kaikki artikkelit

Trailerissa soi 90-luvulta tuttu Ice Ice Baby -kappale.
Latinotähti Shakira on kehittänyt Loce Rocks -mobiilipelin Rovion kanssa. Luvassa ei ole lintuja, selviää tuoreesta teaserista!
Talouslehti Forbes ennustaa, että peliyhtiö Rovion arvo tulee räjähtämään jopa yhdeksään miljardiin dollariin, kun yhtiö listautuu pörssiin. Se tekee yrityksen pääomistajasta monimiljardöörin.
Arvostettu talouslehti Forbes ennustaa, että Angry Birds -pelistään tunnetuksi tullut Rovio nousee lähes Nokian arvoiseksi heti, kun se vain listautuu pörssiin.  
Suomalaisen Angry Birds -pelin maailmanmenestyksestä kertoo sekin, että peliin liittyviä erikoisiakin uutisia kuullaan vähän väliä ulkomailta.
Jo 140 miljoonaa ihmistä on ladannut Angry Birds -pelin. Suosio ei ole hiipumassa, vaan pelin tehnyt Rovio odottaa tästä vuodesta jopa viime vuotta parempaa.
Most Contagious -sivusto listaa vuosittain koukuttavimpia asioita ja ilmiöitä. Pelikategorian ykkönen on itseoikeutetusti Angry Birds. Eilen suomalaispeli oli Time-lehden Vuoden peli -listauksessa toisena heti suomalaisen Alan Waken jälkeen.
iPhonen ja Androidin sovelluskauppaan on ilmestynyt Angry Birds Seasons, joka on Angry Birdsin odotettu jouluversio.
Menestyksekkään Halloween-version viime kuun lopulla julkaissut Rovio Mobile aikoo seuraavaksi pukata markkinoille hittipelin jouluversion.
Suomalaista Angry Birds -hittipeliä tekevän Rovion toimitusjohtaja Peter Vesterbacka vihjaili Lontoossa järjestetyssä Virtual Goods Summitissa tulevasta.