Kaikki artikkelit

Keskustelut eivät olleet tuottaneet tulosta.
Nuorten suosima Apple ei päässyt kärkikolmikkoon.
Trailerissa soi 90-luvulta tuttu Ice Ice Baby -kappale.
Pienten kaksosten äitiä Sonya Davison Sanchezia on kehuttu jopa maailman kauneimmaksi äidiksi.
Sonyn uusi Xperia XZ tulee tässä kuussa myyntiin Suomessa.
Räjähtävät Galaxy Note7 -puhelimet vievät kännykkämiljardeja Samsungin kilpailijoiden taskuihin.
YouTube-tähti julkaisi uuden kappaleensa Faijas alkuviikosta, jossa on mukana suomalainen laulajalupaus Lucas. Lindeman jakoi kaksikon mieleenpainuvan ensitapaamisen Voice.fi:lle.
Sony pudottaa virallisen bloginsa mukaan Playstation 4 konsolinsa hintoja myös Euroopassa. Joulumarkkinoiden alla tapahtuva hinnanpudotus astuu voimaan välittömästi ja koskee 500 gigaisella kovalevyllä varustettua konsolia.
Sony ilmoitti tänään virallisessa blogissaan tiputtavansa PS4 konsolien hintaa tulevia joulupyhiä silmälläpitäen. Hinnanpudotus toteutetaan, ainakin aluksi, ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.
Sony Musicin toimitusjohtaja toteaa, että Hevisauruksen tekijänoikeuksista tai brandin omistajuudesta ei ole epäselvyyttä. Voice uutisoi eilen, että Hevisaurus-yhtyeen ja Sony Musicin pitkään jatkuneisiin riitoihin ei löytynyt sopua ja bändi vaihtaa levy-yhtiötä ja nimeä.
Idol-formaatin perustaja, brittiläinen liikemies Simon Fuller ilmoitti tällä viikolla, että kisoissa vastaisuudessa onnistuvat levyttävät Sony Musicin sijasta Universal Music -levy-yhtiölle. Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Kimmo Valtanen uskoo, että näin käy myös Suomessa.
Sony Musicin toimitusjohtajan mukaan levyjen julkaisuajankohta ei muutu Suomessa keskiviikosta perjantaihin. Tämä oli suunnitelmissa, sillä albumilistaakin suunniteltiin julkaistavaksi tulevaisuudessa perjantaisin.
Laulajatar Anna Abreun Vinegar-single julkaistaan Britanniassa seitsemän remixin levynä digitaalisesti loppuvuodesta. Abreun levy-yhtiöstä kerrotaan, että neitokaisesta ollaan oltu kiinnostuneita ulkomailla jo jonkin aikaa.