Kaikki artikkelit

Kunnon hikitreeni ei aina vaadi juoksumattoja tai kuntolaitteita. Hyödynnä ympäristösi, niin saat taatusti tehokkaan treenin.
Erilaisiin laihdutusvalmisteisiin ja dieetteihin käytetään ympäri maailmaa hurjia summia rahaa. Parasta lienee kuitenkin unohtaa pikadieetit ja keskittyä olennaiseen.
Urheilu ja liikunta on tänä päivänä monen elämässä merkittävässä osassa. Joskus oma keho voi kuitenkin antaa merkkejä, jotka on hyvä osata lukea.
Vaikka liikunta tekeekin kehon lisäksi hyvää myös mielelle, on monen tavoitteena myös muokata vartaloa. Jos siis haluat tehostaa rasvanpolttoa treenissä, ota ammattilaisen neuvo kokeiluun.
Jokainen liikuntaa harrastava tietää, että treenien sujuvuus voi päivästä riippuen vaihdella melkoisestikin. Jotta saat treenistäsi parhaan mahdollisen lopputuloksen, ota personal trainerin vinkit talteen.
Moni kuntoilija miettii, mikä olisi optimaalinen eväs treenin jälkeen ja tarjolla onkin monenlaista palautusjuomaa. Personal trainer Tanja Hinkkanen opastaa, mitä suuhunsa kannattaa laittaa ja milloin.
Personal trainer Tanja Hinkkanen opastaa tehokkaan kuntopiirin, joka on helppo sovittaa moneen paikkaan ja hetkeen.
Personal trainer Tanja Hinkkanen kertoo monen treenaajan lankeavan yleiseen erheeseen, joka näkyy muun muassa treenaamisen tuloksissa.
TImmi ja kiinteä vatsa ei synny helposti. Personal trainer paljastaa teholiikkeet, jotka kannattaa otaa osaksi treeniä, jos haaveissa on kaunis keskivartalo.
Kaunis, muodokas peppu on yksi kovimmista ulkonäkötrendeistä. Muotoa pakaroihin saat oikeanlaisella treenillä.
Kauniit, kiinteät rinnat ovat jokaisen naisen haave. Personal trainerin ohjeet kannattaakin tällöin ottaa osaksi treeniä.
Juoksulenkit ovat osa monen suomalaisen arkea. Personal trainer Tanja Harju opastaa vinkit, kuinka lenkeistä saa kaikki tehot irti.