Kuva: AOP

Ruotsalaistähti muistelee rajuinta Suomen-keikkaansa - "Mies puri minua"

11.06.2019 16:30 - Iiro Myllymäki

The Sounds -bändin solisti Maja Ivarsson koki erikoisen tilanteen Helsingin Tavastia-klubilla.

Ruotsalainen The Sounds -yhtye on nauttinut Suomessa suurta suosiota aina siitä lähtien, kun bändi teki läpimurtonsa vuosituhannen alussa Living in America -debyyttialbumillaan. Tarttuvat rock-kappaleet ovat kuin tehtyjä isojen festariyleisöjen nautittaviksi, ja etenkin bändin solisti Maja Ivarssonin, 39, energisen lavakarisman ansiosta The Sounds on erityisen kovan livebändin maineessa.

The Sounds on vieraillut Suomessa lukemattomia kertoja. Voice.fi pääsi haastattelemaan Maja Ivarssonia ja kitaristi Felix Rodriguezia, kun he olivat esittelemässä uuden duoprojektinsa Crew of Me&You:n musiikkia Helsingissä yhden keikan verran. Kaksikolla on lämpimiä muistoja Suomen-keikoista vuosien varrelta.

- Teillä on todella paljon hyviä festareita, Ivarsson sanoo.

Erityisesti yksi keikkakokemus on jäänyt Maja Ivarssonille mieleen. Bändi soitti Helsingin legendaarisella rock-klubi Tavastialla, ja keikka oli yksi bändin ensimmäisistä Helsingissä. Erityisesti yksi keikkakävijä aiheutti tuolloin vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

- Siellä oli vähän Billy Idolin näköinen blondi jätkä, joka oli kännissä. Hän tuli ja puri minua. Minulla oli saappaat jalassa, joten ei siinä mitään. Minun piti ravistella hänet irti kuin hän olisi ollut joku rottweiler, Ivarsson muistelee nauraen.

Tilanne ei säikäyttänyt räväkkää naista.

- Ajattelin, että hän on täysi sekopää, mutta rakastan sitä, Ivarsson sanoo.

The Soundsin Maja ja Felix uskovat, että yhtye julkaisee uutta musiikkia vielä tämän vuoden puolella. (kuva: Iiro Myllymäki)

Yksi suomalaisartisti yli muiden

The Sounds -kaksikolla on erityisen paljon lämmintä sanottavaa yhdestä suomalaisartistista, Michael Monroesta.

- Hän on legenda. Te suomalaiset saatte olla ylpeitä hänestä. Olemme tavanneet monta kertaa ja henganneet yhdessä lavojen takahuoneissa, Ivarsson kertoo.

Maja Ivarsson on jopa laulanut Michael Monroelle syntymäpäiväonnittelulaulun festarilavalla.

- Hän on fantastinen, Ivarsson kehuu.

Lue myös: The Sounds -bändin Maja ja Felix yllättävät uudella duoprojektillaan - "Löysimme taas leikkisyyden"

Lue myös: The Sounds -solisti Maja avoimena: "Äidiksi tuleminen oli minulle pelastus"

Kilpailut

Uusimmat