Kaikki artikkelit

Monet tietävät, että jalkalihaksia voi harjoittaa helposti kotona kyykkäillen, mutta onnistuuko käsien treenaaminen ilman ainuttakaan punttia? 
Lettikampaukset ovat tänäkin kesänä yksi kuumimmista trendeistä ja ovatkin erinomainen valinta kevään ja kesän juhliin.
Parran muotoilu, trimmaaminen ja rajaaminen voivat olla monelle miehelle yllättävän vieraita asioita. Ammattilaisen ohjeilla lopputulos on kuitenkin mitä mainioin.
Näyttävät hiukset eivät aina vaadi rutkasti aikaa. Hiusasiantuntijan ohjeilla saat kauniit hiukset nopeasti.
Kiharat kuuluvat kesään ja ovat vuosikymmenestä toiseen aina yhtä naisellinen ja näyttävä vaihtoehto. Hiusasiantuntija Hanna Ruusunen opastaa kolme erilaista, näyttävää kiharamallia, jotka jokaisen on helppo toteuttaa kotona.
Vaikka kauppojen hyllyltä löytyykin monenlaista kauneustuotetta, on ihonhoito lopulta melko yksinkertaista, kunhan muistat vain tärkeimmät muistisäännöt.
Huulten meikkaaminen paksuimman näköisiksi on helppoa.
Koiralle on mahdollista opettaa monenlaisia temppuja. On kuitenkin olemassa muutama tärkeä oppi, jotka voivat pelastaa koirasi hengen.
Harva koiranomistaja todella tietää, mistä koostuu onnellinen, hyvinvoiva ja terve koira. Asiantuntijan vinkit onkin syytä laittaa korvan taakse.
Vuosi vaihtuu monella juhlien ja kuohuvan merkeissä. Bileiden ihastuttavin meikki ei kuitenkaan vaadi ammattilaisen otteita tai kalliita meikkejä.
Pitkät pyhät voivat käydä koiralle turhankin pitkiksi, etenkin jos kyseessä on vilkas yksilö. Jos aikaa ei ole pitkälle lenkille, voi koiran väsyttää kotonakin ammattilaisen nikseillä.
Joulun aikaan kuuluu monta juhlaa. Kauden kaunein meikki koostuu yllättävistä sävyistä ja intensiivisistä silmistä.
Hihnassa vetäminen ja kiskominen lienee yleisin koiranomistajien koiransa kanssa kokelma pulma. Ammattilaisen ohjeilla ikävästä tavasta voi kuitenkin päästä nopeastikin eroon.  
TImmi ja kiinteä vatsa ei synny helposti. Personal trainer paljastaa teholiikkeet, jotka kannattaa otaa osaksi treeniä, jos haaveissa on kaunis keskivartalo.
Kaunis, muodokas peppu on yksi kovimmista ulkonäkötrendeistä. Muotoa pakaroihin saat oikeanlaisella treenillä.
Kauniit, kiinteät rinnat ovat jokaisen naisen haave. Personal trainerin ohjeet kannattaakin tällöin ottaa osaksi treeniä.