Etsi
Varsinkin punaviinin kanssa sattuu usein vahinkoja, jotka on vaikea saada korjattua. Nyt ongelmaan on kuitenkin keksitty ratkaisu.
Jos salaatti syödään vasta pääruoan jälkeen ja salaatissa on hieman etikkaa, uskoo osa italialaisista viinin ja jälkiruoan makujen tulevan paremmin esiin.
Tutkimus tutki pariskuntia, jotka olivat olleet yhdessä keskimäärin 33 vuotta.
Uusi tutkimus on karua luettavaa.
Avaamattoman pullon kohonnut korkki tai epäilyttävän tumma sävy kielivät siitä, että viini on muuttunut pahan makuiseksi.
Jos viinipullon avaaja on hukassa, ei kannata panikoida. Apu voi löytyä yllättävänkin läheltä.
On tärkeää, että viini on juuri oikeanlämpöistä, sillä se takaa paremman makuelämyksen.
Kasvosi kertovat paljon siitä, mitä olet viime päivinä syönyt.
Maistelu kannattaa aloittaa helpoimmista laaduista.
Yli kymmenen kilometrin korkeudessa ihmisen makunystyrät toimivat täysin eri tavalla.