Kuva: AllOverPress

Kanta-asiakas ei käynyt pizzeriassa 11 päivään: pizzeria soitti hätänumeroon ja pelasti hengen

12.05.2016 16:15 - Joose Koskiranta

Oregonilaismies saa kiittää kantaruokapaikkaansa siitä, että hän on vielä hengissä.

48-vuotias Kirk Alexander on kymmenen vuoden ajan tilannut Domino'sista pizzaa noin joka toinen päivä. Ketjun pisteen työntekijät huolestuivatkin, kun miehestä yhtäkkiä ei kuulunutkaan mitään. 

- Tiesimme, että jotain oli vialla, koska hän ei ollut tilannut mitään 11 päivään, Dominan osastopäällikkö Sarah Fuller kertoo.

Sen takia he lähettivät työntekijä Tracey Hamblen oregonilaismiehen asunnolle tarkistamaan, onko kaikki hyvin.

Olisi voinut kuolla

Hamblen koputti Alexanderin asunnon ovea, mutta kukaan ei tullut avaamaan. Hän kuitenkin näki, että talon valot sekä televisio olivat päällä. Sen jälkeen Hamblen yritti soittaa Alexanderin puhelimeen, mutta se meni suoraan vastaajaan. Lopulta hän päätti soittaa hätäkeskukseen, joka lähetti ambulanssin asunnolle.

Ensihoitajat murtautuivat asuntoon ja löysivät Alexanderin vakavasti sairaana. Vielä ei tiedetä, mikä häneen oli iskenyt, mutta hänen tilansa on tällä hetkellä vakaa.

Marion Countyn sheriffi on sittemmin lähettänyt henkilökohtaisen kiitoksen Hamblenille hänen esimerkillisestä toiminnastaan. Pizzerian työntekijät ovat iloisia siitä, että heidän ykkösasiakkaansa voi jälleen hyvin. He kuvailevat Alexanderia ystävälliseksi ja hieman ujoksi henkilöksi.

Lue myös: Tosirakkautta? Mies ajoi 1500 kilometriä hakeakseen vaimolleen pikaruokaa

Lähde: Ekstra Bladet

Kilpailut

Uusimmat