Mahtava lahjaidea: "Penistaskubokserit" keräävät suosiota maailmalla

16.05.2016 21:45 - Joose Koskiranta

Liettualaismiehen kehittämät persoonalliset kalsarit hauskuuttavat ihmisiä maailman ympäri.

Internetin myyntialusta Etsyssä toimiva kauppa Warm Presents myy kudottuja vaatteita aina vauvanvaatteista sormikkaisiin. Nyt se on kuitenkin tuonut uuden, erilaisen tuotteen markkinoille - penistaskubokserit.

Itä-Euroopassa suunnitellut bokserit voi ostaa monella eri kuvioituksella, muun muassa norsun kärsällä sekä käärmeellä. Hintaa niillä on 45 euroa.

Hulvattomien boksereiden tuottaja, liettualainen Simas Zelvys, kertoo idean saaneen alkunsa kudotuista sukista. Hän aloitti myymällä sukkia, mutta huomattuaan markkinoiden olevan vaikeat, ajatus kudotuista alushousuista tuli hänen mieleensä.

- Mietin tuotteita, joita kukaan muu ei myy, ja joita voisi ostaa vaikka hauskana lahjana läheisilleen. Pienen tutkinnan jälkeen huomasin, ettei kukaan myy kudottuja boksereita hauskoilla yksityiskohdilla, Zelvys kertoo.

(kuva: Etsy)

Maailmanlaajuinen trendi

Viime vuosien aikana Zelvyksen myynti on kaksinkertaistunut. Hulvattomat bokserit ovat haluttuja ympäri maailmaa.

- Myyn tuotteita Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Eurooppaan, Aasiaan, Australiaan sekä Uuteen-Seelantiin, hän sanoo.

- Useimmiten asiakkaat ovat nuoria naisia. He ostavat boksereita kumppaneilleen lahjaksi. Myös miehet ostavat niitä työkavereilleen. Bokserit ovat ainutlaatuisia, joten muistot niistä ovat niin ikään uniikkeja.

(kuva: Etsy)

Lue myös: Hyvä syy skipata salitreeni? Vatsaa hoikentavat bokserit ovat nyt todellisuutta

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat