Kuva: Fotolia

Järkyttävä trendi nuorten keskuudessa: ”Seksirulettibileissä" yhdellä osallistujalla on HIV

17.05.2016 14:45 - Joose Koskiranta

Vaarallinen trendi leviää erityisesti espanjalaisnuorten keskuudessa.

Missä venäläinen ruletti on tappava peli pistoolin ja kuulan kanssa, on seksiruletti seksijuhla, johon osallistuu vähintään yksi tuntematon HIV-positiivinen henkilö. 

Vaarallinen trendi on suosittu erityisesti homoseksuaalisten nuorten keskuudessa Espanjassa. 

Juhliin osallistuvat henkilöt siis harrastavat suojaamatonta seksiä toistensa kanssa tietämättöminä, kenellä HIV-tartunta on.

Siniset bileet

Uuden villityksen takia espanjalaislääkärit ovat painaneet hälytysnappulaa. Hospital Clinic Barcelonan lääkäri Josep Mallolasin mukaan nuoriso ei enää kunnioita tautia, vaikka ilman oikeanlaista hoitoa se on edelleen tappava. 

Joitakin seksijuhlia kutsutaan sinisiksi bileiksi, sillä osallistujille annetaan sininen pilleri, joka estää HIV-tartunnan leviämisen. Pillerit ovat kiellettyjä Espanjassa, mutta niitä voi ostaa laittomasti mustasta pörssistä.

Viime vuonna Tijana-niminen serbialaisstrippari kertoi, että trendi on lähtöisin Serbiasta. Siellä juhlia kutsuttiin serbialaiseksi seksiruletiksi.

- Rikkaat ihmiset järjestävät tämänlaisia juhlia muille rikkaille. Osallistujat saavat nautintoa siitä riskistä ja jännityksestä, mikä juhlissa kytee, sillä et ikinä tiedä, harrastitko juuri seksiä HIV-taudin kantajan kanssa, hän sanoi. 

Lue myös: Järkyttävä ilmiö yleistyy - yhä useampi turisti ostaa seksiä lapsilta

Lähde: BT

Kilpailut

Uusimmat