Kaikki artikkelit

Vaikka juhlavieraat olisivat ovella, nämä tarjoilut onnistuvat silti.
Toimittaja Henna Koste pohtii, miksi niin moni jättää kutsut huomiotta ja miksi se on epäkohteliasta.
Hyvät kansalaiset, minulla on teille resepti! Keskustelimme pitkään sen julkistamisesta puolisoni kanssa, mutta tulimme siihen tulokseen, että tärkeintä on jakaa iloa kaikille. Tämä on aivan loistava lisuke varsinkin tortillojen kanssa, mutta miksi ei muutenkin, esim. salaattiin tai ihan muuten vaan. Se on maailman helpoin tehdä ja tarvitsee vain kolme ainesosaa. Ja ei kun tortillailta käyntiin!
Videosta näkee, että Kylie Jenner juhli syntympäiviään villisti luksusjahdilla.
Rihannan ystävän asu paljasti lähes kaiken.
Etikettiguru Mirva Saukkola antaa konkreettiset tärpit häävieraille.
Onko hullua haistella auton takakontissa lojuvia, tyhjennettyjä vesileluja ja muistella ihania allashetkiä hääväen kanssa? Onko sekopäistä kurkata hääpuvun pukupussiin jokaisella automatkan pysähdyspaikalla, vain tarkistaakseen repeytyneestä helmasta, että häät todella vietettiin? Onko kenties hieman huolestuttavaa kiittää kotimatkalla italiaksi hölmistynyttä ruotsinlaivan tarjoilijaa, ikään kuin istuisimme vielä pizzeriassa Italian Rivieralla?
Lettejä ei voi olla mainitsematta, kun puhutaan kampaustrendeistä. Myös poninhäntä taipuu kesäkekkereihin.
Naisen teemajuhlat ovat saaneet paljon kritiikkiä osakseen, jopa kuuluisan Handmade´s Tale -sarjan näyttelijä ärähti hänelle.
Napapaidat ovat nyt tuttu näky punaisella matolla.
Kaupallinen yhteistyö: Viinilinna ja Natural Goods Company. Polttarit.. jumankekka! Kaasoillani oli vaikea tehtävä: miten järjestää polttarit ladylle joka a) ei kestä kontrollin menettämistä b) ei pidä extreme-asioista c) on huono saunomaan d) pystyy arvaamaan kaikki tulevat yllätykset, koska tietää puolison murtuvan, jos tarpeeksi kyselee. Kaiken lisäksi lupasin murhata jonkun, jos minut viedään Espalle myymään kondomeja. Hyvät lähtökohdat siis!
Ora ei saanut tarvitsemia korujaan Cannesiin aivan filmifestivaalien aluksi.
Punaisella matolla nähtiin paljon paljasta pintaa.
Bleiseri on kesän hitti.
Idea minimoi krääsän määrän ja auttaa myös säästämään rahaa, mikäli perhe kutsutaan moniin juhliin vuoden aikana.
Sanni esiintyi omalla tyylillään Linnan juhlien jatkoilla. Kaikki eivät siitä pitäneet.