Nainen halusi ommella mahdollisimman ällöttävän puvun - teki mekon häpykarvoista!

05.07.2016 19:45 - Iiro Myllymäki

Sarah Louise Bryan käytti puoli vuotta puvun valmistamiseen.

- Sain idean puvusta sen karmivuuden takia. Mietin, että mikä voisi olla kamalinta, mitä mekossa voi olla, sanoo vaatesuunnittelija Sarah Louise Bryan, 28.

Kamalinta, mikä Bryanille tuli mieleen, oli häpykarvoitus. Niinpä nainen pyysi sosiaalisessa mediassa ihmisiä lahjoittamaan hänelle karvoitusta mekon tekoa varten. Mirror-lehden mukaan suurin osa bikiniyläosasta ja suuresta hameesta koostuvasta puvusta on luotu alapään karvoituksesta, jota lahjoitettiin naiselle kuuden kuukauden aikana valtava määrä.

Lady Gaga inspiroi

Alun perin nainen tuli tunnetuksi mekolla, jonka hän oli valmistanut Skittles-karkkirakeista. Bryan halusi päihittää Lady Gagan kuuluisan lihamekon karmivuudessa, ja häpykarvoitus sopi tähän tarkoitukseen mainiosti. Puvun ompeleminen kesti puoli vuotta. Pukua mainostettiin naisen Facebook-sivuilla salamyhkäisesti ”huippusalaisena projektina”, joka ”jakaa muotialan ihmisten ja suuren yleisön mielipiteet”.

Nainen ei halua jättää erikoisten mekkojen tekemistä tähän.

- Rakastan tehdä päälle puettavaa taidetta asioista, joista muut eivät sitä keksisi tehdä. Olen ylpeä siitä, että olen luonut jotain näin ainutlaatuista. Sain paljon herjauksia Twitterissä tästä projektista, mutta se vain ajaa minua eteenpäin, Bryan kertoo.

Lue myös: "Nakumekko" on kevään kuumin trendi - uskaltaisitko sinä käyttää?

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat