Kuva: Fotolia

Kakkakatastrofin treffeillä aiheuttanut nainen avautuu nyt: "Tein hirveän virheen"

08.09.2017 15:45 - Iiro Myllymäki

Koska vessa ei vetänyt, nainen päätyi heittämään kakkansa ulos ikkunasta. Tästä sai alkunsa erikoinen episodi, jolle on netissä naureskeltu laajalti.

Kirjoitimme eilen katastrofaalisia käänteitä saaneista Tinder-treffeistä. Nainen oli mennyt treffien aikana treffikumppanin vessaan kakalle, mutta vessa ei ollut vetänyt. Paniikinomaisesti nainen kääräisi ulosteen nenäliinoihin ja heitti sen ulos vessan ikkunasta.

Nainen kertoi treffikumppanilleen nolosta tilanteesta. Mies tajusi, että kakkakääre oli jäänyt jumiin hänen ikkunansa ja naapurin ikkunan väliin, sillä naapurin ikkuna on hyvin lähellä miehen vessan ikkunaa. Treffikaksikko päätti yrittää onkia ulosteen takaisin ja heittää sen roskiin. Nainen yritti napata kakkakääreen ylhäältä päin avautuvasta ikkunasta käsin, mutta päätyi jäämään jumiin ikkunanrakoon. Tästä syystä paikalle piti hälyttää palokunta.

Treffien mies kertoi tilanteesta GoFundMe-rahoitussivustolla, missä hän keräsi rahaa uuteen ikkunaan, sillä vessan ikkuna oli mennyt tässä epäonnisessa rytäkässä rikki. Nyt myös nainen on avautunut netissä kokemuksestaan.

- En ole ylpeä tapahtuneesta, mutta ihmiset naureskelevat tälle, ja jos saan ihmiset iloisiksi, en voi valittaa. Se oli paniikkireaktio, ja sekunneissa tiesin, että tein hirveän virheen. Olisin lähtenyt vain paikalta, mutta en voinut tehdä sitä hänelle, nainen kertoo.

Nainen kertoo, että mies suhtautui asiaan hyvin ja naureskeli tilanteelle hyväntahtoisesti. Kaksikko tapasi uudelleen vielä toisilla treffeillä, mutta jatkosta ei ole vielä varmuutta. Ainakin kaksikko on saanut hyvän tarinan kerrottavakseen ja levittänyt paljon hyvää mieltä kertomuksellaan.

Lue myös: Mies sopi treffit 6 naisen kanssa samaan paikkaan - ilta sai mielenkiintoisen käänteen

Lähde: Lad Bible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat