Kuva: Fotolia

Miehen uskomaton treffitarina naurattaa netissä - voitko lukea nauramatta?

07.09.2017 22:15 - Senja Rapila

Tarinaan sisältyy vessanpönttö, joka ei vetänyt, sekä palomiehiä, jotka pelastivat treffikumppanin ikkunanraosta.

Aina kaikki treffit eivät mene ihan niin kuin olisi suunnitellut. Näin on käynyt myös anonyyminä pysyttelevälle miehelle, joka pyytää GoFundMe-rahoitussivustolla lahjoituksia uutta ikkunaa varten. Monet saattavat hämmästellä sitä, miksi joku keräisi lahjoituksina rahaa uutta ikkunaa varten. Sen vuoksi mies on nyt kertonut tarinansa ikimuistoisista treffeistään.

Mies kertoo, että oli mennyt Tinder-treffeille ihanan tytön kanssa. Pari oli käynyt ravintolassa syömässä, jonka jälkeen he olivat päättäneet siirtää treffit ravintolasta miehen luokse viinin ja dokumenttielokuvien äärelle. Sitten kaikki alkoi.

"Noin tunti Louis Therouxiin ja chillailuun, deittini päätti käyttää vessaa. Hän palasi sen jälkeen luokseni paniikinomainen ilme kasvoillaan ja kertoi, että hänellä on minulle jotain kerrottavaa", anonyyminä pysyttelevä mies kertoo.

Deitti paljasti siinä samassa, että oli käynyt miehen vessassa kakalla, eikä pönttö vetänyt lainkaan.

"En tiedä miksi tein tämän, mutta panikoin. Kurotin pönttöön, kiedoin sen nenäliinoihin ja heitin sen ulos ikkunasta", mies kertoo naisen sanoneen.

Lopulta mies sanoi, että he menisivät ulos, keräisivät monia ehkä järkyttävän ihmisulosteen puutarhasta, heittäisivät sen roskiin ja esittäisivät, että koko episodia ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

Jäi jumiin ikkunanrakoon

Siinä vaiheessa hän älysi, että hänen vessansa ikkuna ei avaudu puutarhaan, vaan ikkunan toisella puolella on naapurin ikkuna vain muutaman kymmenen sentin päässä. Heidän tuli siis keksiä joku keino, jolla saada uloste pois väliköstä, joka oli talojen välissä.

"Tyttö sanoi olevansa amatöörivoimistelija, joten hän avasi ikkunan ylhäältä (koska se avautui pelkästään ylhäältä) ja sukelsi pää edellä välikköön noutamaan p*skapussia väliköstä. Hän ei kuitenkaan ylettänyt siihen, joten hän pyysi minua auttamaan häntä. Otin häntä kiinni vyötäröästä ja yritin vetää häntä takaisin sisälle, mutta hän oli jumissa."

Mies kertoo yrittäneensä irroittaa deittiään viidentoista minuutin ajan ikkunasta, mutta sen jälkeen hän soitti palokunnan auttamaan. Palomiehet saivat lopulta irroitettua naisen ikkunan väliköstä käyttäen työkalujaan.

Vaikka deitti pelastui, ikkuna ei. Tämän vuoksi mies pyysi lahjoituksia uutta ikkunaansa varten. Tarina sai onnellisen lopun, nimittäin mies sai kerättyä tarpeeksi lahjoituksia ostaakseen uuden ikkunan, ja sen lisäksi hän sai sen verran ylimääräistä, että hän lahjoitti rahaa palomiesten toimintaan sekä Toilet Twinning -yritykselle.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Maailmalla leviävä kynsitrendi jakaa mielipiteet - hienoa vai ällöä?

Lue myös: Tytär julkaisi Twitterissä yököttävän kuvan - äiti yritti kiinnittää silmäänsä kuollutta kärpästä

Kilpailut

Uusimmat