Kuva: Fotolia

Leipomo heitti hullun haasteen asiakkaille - pään kokoinen donitsi syötävä alle 3 minuutissa

29.12.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Jättidonitsin nopeasta syömisestä saa palkintoja.

Pään kokoinen jättidonitsi on monen mielestä varmasti erittäin houkutteleva ajatus. Mutta pystyisitkö syömään tällaisen jättimäisen makean herkun alle kolmessa minuutissa? Jotkut pystyvät ja saavat siitä hyvästä palkintoja eräässä San Franciscossa sijaitsevassa kahvilassa.

Bob’s Donuts -nimisessä herkuttelupaikassa asiakkaat palkitaan, jos he onnistuvat syömään jättidonitsin alle kolmessa minuutissa. Haasteen selvittäneet saavat Bob’s Donutsin t-paidan ja saavat nimensä leipomon omaan ”hall of fame” -kunniagalleriaan. Jos donitsin onnistuu syömään alle kahdessa minuutissa, palkintoja tulee vielä lisää. Muiden palkintojen lisäksi haasteen selvittänyt saa tällöin ilmaisen juoman, ja hänen ostamansa jättidonitsin hinta maksetaan hänelle takaisin.

Jotkut donitsinystävät ovat onnistuneet hurjassa haasteessa. James-niminen mies on syönyt jättidonitsin ennätyksellisen nopeasti minuutissa ja 15 sekunnissa.

Jättidonitseja on myyty kyseisessä leipomossa jo ennen haasteen kehittämistä. Kun eräs asiakas kerran päätti syödä suurdonitsin yhdellä istumalla, haaste sai alkunsa.

Lue myös: Jäätelöllä täytetyt donitsit ovat uusi jälkiruokatrendi - katso kuvat, jotka saavat veden kielelle

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat