Kuva: Pixabay

Gynekologi varoittaa: Älä laita matoja vaginaasi!

11.01.2018 20:30 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Joillekin elävien matojen laittaminen vaginaan on fetissi, mutta sen toteuttamisessa on monia riskejä.

Seksuaalisia fetissejä on monenlaisia, ja jotkut voivat kiihottua asioista, jotka jollekulle toiselle ovat suorastaan iljettäviä. Yksi astetta erikoisempi fetissi on formicofilia, jossa ihminen saa seksuaalista mielihyvää siitä, että pienet hyönteiset ryömivät paljasta ihoa pitkin tai purevat. Liian pitkälle tällaisissa nautinnoissa ei tule mennä.

The Stranger -sivuston Savage Love -palstalla eräs mies on kysynyt palstan pitäjältä, voiko matoja laittaa naisen vaginaan turvallisesti. Miehen tyttöystävä haluaisi matoja vaginaansa osana seksin harrastamista, mutta miestä moinen epäilyttää. Syystäkin, sillä elävien matojen laittamisessa vaginaan on monia riskejä. Miehen kysymykseen vastasi lääkäri ja gynekologi Jen Gunther, jonka varoituksista Metro.co.uk-sivusto on uutisoinut.

Ensinnäkään madot tuskin selviäisivät hengissä vaginaan laitettuina, vaan tukehtuisivat tai murskaantuisivat pian. Näin ollen vaginaansa matoja laittaneen pitäisi elää sen ajatuksen kanssa, että hän on tappanut elävän olennon oman seksuaalisen nautintonsa vuoksi.

Madot myöskään tuskin ovat kovin puhtaita. Maaperässä asuvat eliöt voivat tuoda vaginaan mukanaan monia haitallisia bakteereja, mikä voi johtaa vaarallisiin tulehduksiin ja ärsytykseen. Madoista myös saattaa helposti jäädä osasia vaginan sisään vielä seksuaalisen stimuloinnin jälkeen. Sinne kuulumattomien asioiden jättäminen vaginaan voi johtaa ärsytykseen ja tulehduksiin, ja se häiritsee vaginan luontaista pH-tasapainoa.

Bakteereilta pystyy toki suojautumaan laittamalla madot kondomin sisään, mutta tämä luultavasti pilaisi nautinnon formicofiileiltä, joille juuri hyönteisen kosketus on kiihottava elementti. Kannattaa pitää madot kaukana vaginasta ja pyrkiä tyydyttämään formicofilia-fetissiä muilla, turvallisemmilla keinoilla.

Lue myös: Uusi seksitrendi huolestuttaa gynekologeja: Älä laita glitter-kapseleita vaginaasi!

Lue myös: Gynekologit varoittavat uutuustrendistä: Älä laita ampiaispesää vaginaasi!

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat