Kuva: Shutterstock

Viranomaisten takavarikoimasta kasasta katosi 500 kiloa kannabista - poliisien selitys vailla vertaa

13.04.2018 22:45 - Katariina Auvinen - Luettu 4 997 kertaa

Argentiinalaiset poliisit olivat keksineet omasta mielestään erinomaisen syntipukin huumeiden katoamiseen liittyen.

Neljä argentiinalaista poliisia saivat potkut virastaan, koska viranomaiset eivät uskoneet miesten selitystä kadonneesta huumelastista. Poliisi takavarikoi 6000 kiloa kannabista, jonka jälkeen he varastoivat huumeet. Kun tarkastuslaskennan aika tuli, viranomaiset huomasivat kasasta hävinneen yli 500 kilogrammaa. 

Syyttävä sormi osui poliiseihin, jotka oli määrätty vartioimaan lastia. Heillä kaikilla oli kuitenkin yhtä omituinen selitys huumeiden katoamiselle. Poliisien mukaan hiiret olisivat käyneet popsimassa kannabista, joten sen vuoksi kasasta oli hävinnyt satoja kiloja.

Jyrsijöillä olisi ollut melkoinen työ, jos ne olisivat pistelleet poskeensa niin paljon huumeita, joten selitys ei mennyt täydestä. Tämän lisäksi asiantuntijat kertoivat viranomaisille, että hiiret kuolisivat niin ison määrän syömisen jälkeen. Hiirien ruumiita ei kuitenkaan löytynyt kasan läheltä. 

Tästä syystä voidaan vain olettaa, että hiiret eivät olleet näpistyksen takana. Sen sijaan poliisit kohtaavat tuomarin toukokuun alussa. 

Lue myös: Poliisit eivät olleet uskoa korviaan - naisen mukaan tuuli heitti huumeet hänen käsilaukkuunsa

Lähde: UNILAD

Uusimmat