Kuva: Shutterstock

Nainen väittää tilanneensa tuhansien eurojen arvosta tavaraa unissaan - lista on melkoinen

18.05.2019 15:45 - Katariina Auvinen

Brittiläinen äiti turhautui, kun tavaralähetti vieraili hänen ovellaan melkein joka päivä.

Brittiläinen Kelly Snipes oli vasta pieni lapsi, kun hän alkoi kävellä unissaan. Monella unissakävely häviää aikuistumisen myötä, mutta tämä ei pätenyt Snipesiin, sen sijaan siitä on koitunut naiselle harmia jopa niin paljon, että hänen oma henkensäkin on ollut vaarassa. 

Snipes nimittäin kertoo, että hän on tilannut tuhansien eurojen arvosta tavaraa netistä unissaan. Hän havahtunut siihen, että hänelle on toimitettu muun muassa iso koripallokori, valtava määrä karkkia, maalipurkkeja ja jääkaappeja. Hän on myös tilannut ammattikirjoja, jotka on tarkoitettu opettajille, vaikka Snipes ei edes ole opettaja. 

Nainen on kertonut velkaantuneensa pahasti ja haluaa nyt apua. Unissakävelystä on tullut Snipesille painajainen, koska hän sairastaa diabetestä. Kun hän odotti ensimmäistä lastaan, hän oli ottanut unissaan kaikki diabetekseen määrätyt tabletit. 

Snipes kertoo, että hän yritti lukemattomia kertoja hakea apua lääkäreiden vastaanotoilta, mutta ammattilaiset sivuuttivat hänen unissakävelynsä aina stressillä. Sen sijaan eräs lääkäri kuitenkin otti naisen oireet tosissaan ja lähetti tämän tarkempiin tutkimuksiin. Kävi ilmi, että Snipesilla on uniapnea ja hän kärsii parasomniasta eli unenaikaisista erityishäiriöistä. 

Nyt uniapnean hoitoon tarkoitettu CPAP-laite on auttanut häntä todella paljon. 

- Laite käänsi elämäni todellakin ylösalaisin. Sen jälkeen olen kokenut olevani todellakin levännyt, kun herään. En ole laitteen käytön aloittamisen jälkeen kävellyt unissani tai tehnyt ostoksia verkossa tietämättäni, hän kertoo LADbible-julkaisulle. 

Lue myös: Unikonsultti paljastaa hämmentävän nukkumisilmiön - oletko itse kokenut sitä?

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat