Kuva: Shutterstock

Seksiäänet häiritsivät naapureita - pariskunta sai oveensa erikoisen viestin

05.05.2021 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Seksiäänistä pahastunut naapuri oli muun muassa nauhoittanut pariskunnan touhuista kantautuvia ääniä.

Varsinkin kerrostaloissa asuville on hyvinkin tuttua se, että naapuriasunnoista saattaa kuulua koviakin ääniä. Eräs pariskunta oli hämmästynyt kovasti, kun heidän oveensa oli ilmestynyt viesti naapureilta kyseisestä aiheesta.

Mirror-julkaisu raportoi tilanteesta, jossa pariskunnan seksiäänet olivat häirinneet sen verran viereisissä huoneistoissa asuvia, että pariskunnalle oli jätetty pitkä viesti, joka sisälsi myös havainnollistavia kuvia äänen kantautumisesta sekä USB-muistitikun, jolle ääntä oli tallennettu.

"Kerrostalossa asuminen tarkoittaa sitä, että naapurit ovat hyvin lähellä ja erilaisia kulkureittejä pitkin ääni kantautuu jopa pidemmälle kuin viereisiin asuntoihin. Tässä tapauksessa kovaääninen seksi. Olen iloinen, että teillä on hyvää seksiä, mutta puhun varmasti monen puolesta, kun pyydän, että olkaa hieman hiljempaa. En hirveästi itse esimerkiksi nauti siitä, että 5-vuotias lapseni kysyy, miksi naapurin nainen kiljuu", viesti alkoi.

"Jos luulette, että tämä on hevonpaskaa ja tarvitsette todisteita, olen nauhoittanut ääntä, jotta tiedätte, kuinka kovalta se kuulostaa. Syöttäkää USB-tikku tietokoneeseenne ja kuunnelkaa", viesti jatkui.

Kuva oli levinnyt muun muassa Reddit-palvelussa, josta se oltiin lopulta poistettu. Mirror-lehti oli tallentanut muutamia nettikansan kommentteja tilanteesta..

"Jos tuo muistutus ei toimi, te voisitte koko naapurusto alkaa soittaa esimerkiksi Puuha-Peten tunnusmusiikkia kovalla samaan aikaan kun pariskunta harrastaa seksiä!"

"Tai sitten soitatte vain poliisille..."

Lue myös: Kuinka paljon masturbointi kuluttaa kaloreita? Tutkimus paljasti

Lue myös: Nainen antoi palautetta naapurista kantautuvista seksiäänistä - takaisin tullut viesti yllätti

Lue myös: Treenihetki näytti tahattomasti härskiltä toiminnalta - naisen jakamasta videosta viraalihitti

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat