Kuva: Shutterstock

Nainen antoi palautetta naapurista kantautuvista seksiäänistä - takaisin tullut viesti yllätti

24.03.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kirjoitetun kortin mukana palautteen antaja sai naapuriltaan lahjakortin.

Moni meistä on ollut ehkä siinä tilanteessa, kun naapurin lemmenleikkien äänet ovat onnistuneet pilaamaan yöunet. Näin kävi myös eräälle TikTok-käyttäjälle, joka päättikin toimia ja laittaa naapurilleen pientä pyyntöä siitä, että jatkossa äänet olisivat hieman maltillisempia.

TikTok-videollaan hän kertoo jättäneensä heille viestin, jossa pyysi heitä siirtämään sänkyä kauemmas seinästä, jolloin ikävä pauke ei häiritsisi hänen uniaan. 

"Hei, olisin todella kiitollinen, jos voisitte siirtää sänkyä irti seinästä. Tästä on tulossa jokapäiväistä ja minun on todella vaikea nukkua melun takia. Naapurisi. XXX (eli suukkoja). "

Samalla hän vielä selvensi kirjeessä sitä, että melu tarkoitti tässä tapauksessa voihkintaa, paukuttamista ja sängyn kolinaa. 

Vaikka moni saattaisi moisen kirjeen saadessaan provosoitua tai viis veisata pyynnöistä, oli tämä naapuri toista maata. Hän yllätti palautteen antajan nimittäin lahjakortilla.

"Pahoittelen haittaa. Lupaan tehdä parempaa työtä äänenvoimakkuuden hallinnassa. Kiitos palauteessta," viestissä todettiin. Mukana oli myös 50 dollarin eli noin 42 euron lahjakortti kahvilaan ja loppukuittauksena: uneliaalle naapurille äänekkäältä naapurilta.

Muutamassa päivässä video on saanut lukuisia katselukertoja sekä kerännyt kommentteja. 

"Tässähän voisi olla ystävyyden alku."

"Itse pyysin naapureitani olemaan hiljempaa, he vain kovensivat ääniään."

"Minun on pakko tehdä sama omien naapureideni kanssa."

Videon pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat