Kuva: Shutterstock

Reality-tähti myi pierujaan hulppealla hinnalla - jätti leikin kesken sairaalareissun vuoksi

06.01.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Stephanie Matto ehti tienata liiketoiminnallaan huiman summan rahaa.

Reality-tähti Stephanie Matto, 31, sai valtavasti näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, kun hän ilmoitti joulukuussa aloittavansa erikoisen liiketoiminnan. Matto nimittäin myi pierujaan purkitettuna ja yksi purkki maksoi 500 dollaria, eli noin 441 euroa. 

90 Day Fiancé -ohjelmasta tuttu Matto ehti myydä purkkeja peräti 200 000 dollarilla, eli noin 176 000 eurolla, kunnes jätti leikin kesken. Hän nimittäin joutui New York Post -julkaisun mukaan sairaalaan.

- Tajusin, että kaikki ei ole kunnossa, kun en saanut ilmaa ja tunsin valtavan paineen kehossani. Aina kun hengitin, rintaani koski valtavasti, Matto kertoi Jam Press -julkaisulle.

Matto pelkäsi, että hän on saanut sydänkohtauksen. Kun sairaalassa naiselle tehtiin erilaisia kokeita, selvisi, että valtava kipu ja muut sivuoireet johtuivat hänen ruokavaliostaan, joka koostui pavuista ja munista. Ruokavalio oli suunniteltu piereskelemistä varten.

Nyt Matto aikoo eläköityä liiketoiminnasta kipukohtauksen vuoksi ja keskittyä tekemään töitä sosiaalisen median parissa. Esimerkiksi Instagramissa häntä seuraa yli 280 000 ihmistä.

Lue myös: HS: Mitä tapahtuisi, jos kaikki maailman ihmiset pieraisisivat samaan aikaan? Professori vastaa

Lue myös: Pieraisiko talk show -tähti tv:ssä? Nettikansa innostui videosta

Lähde: New York Post

Uusimmat