Kuva: Shutterstock

Tosielämän kummitustarinat nostavat niskakarvat pystyyn - "Ken sieppasi Barbien ilmasta"

04.08.2023 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Buzzfeed-viihdesivusto on jakanut eri ihmisten tarinoita epätavallisista tilanteista. Ensimmäisessä kertomuksessa pohditaan isoisän kuolemaa.

Usealle meistä on varmasti tapahtunut asioita, joita ei pysty järjellä selittämään. Oli kyseessä sitten itsekseen avautuvat ovet, seinien sisältä kuuluvat äänet tai pelottavat hahmot pihamaalla, aiheuttavat tällaiset tilanteet usein pelonsekaisia tunteita.

Buzzfeed-viihdesivusto on nyt jakanut eri ihmisten tarinoita epätavallisista tilanteista. Ensimmäisessä kertomuksessa pohditaan isoisän kuolemaa.

"Kun isoisäni menehtyi, perhetalostamme hajosi valtava peili. Tämän jälkeen on tapahtunut usein niin, että kun äitini ja hänen sukulaisensa puhuvat isästään, he ovat löytäneet tai kuulleet rikkoutuneen lasin." kertoo eräs.

Seuraava tarina perustuu tunnettuun leluun.

"Minä ja siskoni leikimme Barbie-nukeilla ja Ken-nukke [Barbien poikaystävä] oli sohvalla. Kun heitimme Barbien ilmaan, näimme kuinka Ken nosti kätensä ja sieppasi Barbien ilmasta. Olimme peloissamme", kirjoittaa toinen.

Yksi ihminen kertoo, kuinka hänen äitinsä hääsormus löytyi mystisesti.

"Isäni ja äitini erosivat ja äiti hukkasi vuosiksi hääsormuksensa. Muutama vuosi isän kuoleman jälkeen äiti nukahti sohvalle. Kun hän heräsi, sormus oli ilmestynyt sohvan käsinojalle. Kukaan muu ei ollut talossa ja äitini ei ole uskollinen, joten hän ajatteli, että ehkä hänen ex-anoppinsa oli löytänyt korun ja salakuljettanut sen sisälle."

Lue myös: Ei herkille! Ahdistava valvontakameravideo esittelee aidoksi väitettyjä kummituksia

Lue myös: Lapsen näköinen kummitus tallentui valvontakameralle - "Video on melko vakuuttava"

Lähde: Buzzfeed

Juttu julkaistu alun perin 13. lokakuuta 2022. 

Kilpailut

Uusimmat