Miehille tehtiin oma uimalakki - katso, miksei se sovi naisille

04.06.2015 17:45 - Senni Loikala

Tähän saakka uimalakit ovat olleet unisex-malleja. Vaan ei enää, sillä monet miehet ovat kokeneet parran häiritsevänä uidessa.

Tulevaisuudessa miehet saattavat näyttää erilaisilta pulikoidessaan. Ainakin, jos heillä on päässään uusi, varta vasten kaksilahkeisille suunniteltu uimalakki. Siinä kangas ei peitä pelkästään hiuksia, vaan se vedetään myös leuan peitoksi. Näin parta pysyy kuivana ja mikä vielä tärkeämpää - se ei luo vastusta vedessä ja siten hidasta altaassa suhailua. 

Beard Cap -nimisessä uimalakissa on huulten ympärillä reikä, joten puhuminen se päässä luonnistuu. Kyseessä on kuitenkin vasta prototyyppimalli, minkä vuoksi keksintöä ei ihan vielä saavu kauppojen hyllyille.

Parta häiritsee uidessa

Miesten uimalakille on ollut selvä tarve. Selvityksen mukaan reilu 40 prosenttia urheilevista miehistä pitää partaa häiriötekijänä.

Vielä silmä ei ole tottunut näkemään miehillä partaa peittäviä uimalakkeja, vaan ne saattavat näyttää monista hassuilta. Vai mitä mieltä sinä olet? Pääset katsomaan kuvat uimalakista täältä.

Myös uimapukumuoti on muuttunut radikaalisti vuosien varrella. Pääset katsomaan sen todistavan videon täältä.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat