Kuva: Fotolia

Mitä ihmettä? Nainen syö 20 pesusientä päivässä

18.10.2015 12:15 - Mika Parikka

Vaarallinen addiktio voi aiheuttaa Emma Thompsonille nielurisantulehduksia.

Meillä kaikilla on salaisia ruokatottumuksia. Joillekin sipsit tuottavat huonoa omatuntoa, mutta niitä on vain pakko toisinaan syödä muilta salassa. Jotkut saattavat syödä jopa räkää muilta salaa, mutta sekin kuulostaa järkevämmältä, kuin 23-vuotiaan Emma Thompsonin pahe. Nainen nimittäin syö pesusieniä. 

Englantilainen Thompson on pesusieniin täysin koukussa, ja hän nauttii niitä älyttömät 20 kappaletta päivässä liotettuaan niitä ensin omenan makuisessa tiskiaineessa. Nainen kärsii pica-oireyhtymästä, joka on eräänlainen syömishäiriö. Se tarkoittaa ruoaksi tarkoittamattomien asioiden syömistä.

- Nautin niiden mausta. Nautin niistä enemmän kuin ruoasta. Jotkut menevät syömään hyvän pihvin, minä otan mieluummin pesusienen. Olen todellakin koukussa niihin. Olen yrittänyt lopettaa, mutta en pysty. Tähän ei ole parannuskeinoa, Thompson selittää tuntojaan.

Toisinaan nainen vain pureskelee sientä, mutta joskus hän myös nielee ne. Pakkomielle voi olla naiselle myös vaarallinen, sillä tiskiaineessa lionnut sieni voi aiheuttaa nielurisantulehdusta. Toivoa sopii, että oireisiin löydettäisiin jokin parannuskeino. 

Katso naisen haastattelu alta tai tästä. Videolla näytetään kuinka nainen liottaa sienen pesuaineessa ja nauttii sitä kuin palan kakkua. 




Lue myös: Naiset paljastavat raskausaikansa oudot mieliteot - mokkapaloja sinapilla ja lusikallisia suolaa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat