Kuva: Fotolia

Söpöysvaroitus! Halvaantunut kissanpentu kokee liikkumisen riemun

09.05.2016 21:30 - Joose Koskiranta

Yhdysvaltalainen eläinklinikka on kehittänyt pienelle Mac-kissalle pyörätuolin, jonka avulla se kävelee elämänsä ensimmäistä kertaa.

Newyorkilainen Massepequa Pet Vet -eläinklinikka on julkaissut Facebook-ryhmässään videon, jossa kissanpentu Mac kävelee mahdollisesti ensimmäistä kertaa elämässään. 

Pieni Mac-kissa pystyi käyttämään aiemmin vain etujalkojaan, sillä sen takajalat eivät toimineet lainkaan. Tämän vuoksi eläinklinikan henkilökunnan tuli käyttää mielikuvitustaan ja lopulta he päätyivät toimivaan ratkaisuun.

"Mahtavat teknikkomme tekivät vanhoista leluista sille pyörätuolin. Sen avulla Mac pystyy kävellä", Massapeque Pet Vet kirjoittaa Facebookissa.

Pennun löytänyt henkilö kertoo löytäneensä sen yksinäisenä ja kävelykyvyttömänä kaupungilta.

"Sillä on tuntoa takajaloissa, mutta ei pysty käyttämään niitä. Toivomme, että pystymme kuntouttamaan Macin takajalat ja löytämään kissalle hyvän kodin."

Vekkulin kissanpennun tulevaisuus näyttää hyvältä, sillä useat videon alle kirjoittaneet henkilöt ovat kertoneet halukkuudestaan adoptoida pieni selviytyjä. Voit katsoa hellyyttävän videon alta, jossa kuvataan Macin ensiaskelia uuden "pyörätuolin" kanssa.

Lue myös: Kukaan ei adoptoi korvatonta Derrick-kissaa - myös kissakaverit välttelevät

Lähde: Ekstra Bladet

Kilpailut

Uusimmat