Kuva: YouTube

Mies otti selfien joka päivä yli 8 vuoden ajan - katso huima muutos videolta!

17.05.2016 15:45 - Joose Koskiranta

Kanadalaismies otti selfieitä jo kauan ennen kuin niistä tuli suosittuja.

Nykyajan puhelimet ovat tehneet valokuvauksesta helppoa ja ihmiset ottavatkin kasapäin kuvia arjen touhuistaan. Yksi suosituimmista kuvaustavoista on niin sanottu selfie, jossa henkilö räpsäisee kuvan itse itsestään.

Moni ei kuitenkaan voi leveillä yhtä monella omakuvalla kuin kanadalainen Hugo Cornellier, joka on ottanut kuvan omasta naamastaan joka päivä kahdeksan ja puolen vuoden ajan.

Cornellierin ollessa 12-vuotias hän inspiroitui amerikkalaisvalokuvaaja Noah Kalinan videosta, jossa tämä oli ottanut kuvan itsestään joka päivä kuuden vuoden ajan. Nuori miehenalku päätti tehdä saman tempun. Nyt, kahdeksan ja puoli vuotta myöhemmin, hän on jakanut aikaansaannoksensa YouTubeen.

Videossa näkyy muun muassa, kuinka hänen tyttöystävänsä tulevat ja menevät ja miten hänen parta- sekä hiustyylinsä vaihtuvat vuosien kuluessa. Cornellier kertoo selfieiden ottamisen olevan ikuisuusprojekti ja aikovansa julkaista seuraavan videon puolentoista vuoden päästä juhliakseen kymmenvuotismerkkipäiväänsä.

Selfie-sana nousi ihmisten huulille vasta vuonna 2012, joten voi sanoa, että Cornellier on ollut pari vuotta aikaansa edellä.

Katso video miehen muodonmuutoksesta alta.

Lue myös: Monesko selfie sinulla onnistuu? Tutkimus selvitti maagisen luvun

Lähde: Ekstra Bladet

Kilpailut

Uusimmat