Kuva: Fotolia

Mitä ihmettä? Nettisivusto opastaa luomaan täydellisen näköisen parisuhteen someen

26.05.2016 12:15 - Emma Ylistalo

Amerikkalaissivuston artikkelissa annetaan ohjeita täydellisten kuvien ottamiseen, jotta oman parisuhteen saa näyttämään täydelliseltä.

Women's Health -sivusto on julkaissut artikkelin, jossa he opastavat, kuinka pariskunnat saavat suhteensa näyttämään täydelliseltä Instagramissa. 

Artikkelin otsikko on "10 ways to fake the perfect relationship on Instagram", eli "10 tapaa feikata täydellinen parisuhde Instagramissa".

"Onneksi ei ole niin vaikeaa feikata tunteita tai ilmapiiriä Instagramissa. Te kaksi voitte myös vakuuttaa seuraajanne siitä, että olette syvästi rakastuneita." kirjoitetaan artikkelissa. 

Todistaakseen tämän, artikkeliin on poimittu kymmenen kuvaa, jotka saavat parisuhteen näyttämään täydelliseltä. Kuvien yhteyteen on kirjoitettu ohjeet siitä, kuinka onnistuu kultansa kanssa samanlaisessa otoksessa. 

"Menkää rannalle. Odottakaa, kunnes aurinko laskee. Laittakaa kätenne yhteen niin, että ne muodostavat sydämen ja laittakaa se suoraan aurinkoa vasten. Pyrkikää tekemään tämä nopeasti, sillä silmille on pahaksi katsoa suoraan aurinkoon ja sinun ei tulisi tehdä niin kuin muutaman sekunnin kerrallaan." kerrotaan yhden kuvan yhteydessä. 

Monet kuvat kuitenkin näyttävät siltä, että ne vaativat erikseen kuvaajan, tai ainakin ajastimellisen kameran.

Katso juttu kokonaisuudessaan täältä

Lue myös: Jo 10 miljoonaa katsojaa - opetusvideolla neuvotaan, miten orgasmin voi feikata uskottavasti

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat