Brittinainen synnytti identtiset kolmoset - mahdollisuus yksi 200 miljoonasta!

30.05.2016 17:15 - Rea Tallgren

Äiti dokumentoi elämäänsä kolmosten ja heidän kolmevuotiaan siskonsa kanssa ihaniin Instagram-kuviin.

Englantilainen Becki-Jo Allen yllättyi kuullessaan odottavansa kolmosia. Kolmevuotiaan India-tytön äiti sanoo, ettei heidän suvussaan ollut edes kaksosia - saati sitten kolmosia. 23-vuotiaan äidin raskautta seurattiin tarkkaan ja raskauviikolla 31 vauvat saatettiin maailmaan keisarinleikkauksen avulla.

Allen oli välittömästi kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka samannäköisiä pojat olivat. Sairaalassa kuitenkin sanottiin, että identtisiä he eivät ole.

- Kun tulin vauvojen kanssa kotiin, kaikki sanoivat, että he näyttävät täysin toisiltaan ja siksi päätin teetättää dna-testin. 

Vastaus saapui hiljattain, ja se todisti sen, mitä Allen oli epäillyt todeksi; pojat todella olivat identtiset kolmoset. Todennäköisyys identtisten kolmosten synnyttämiseen on yksi 200 miljoonasta. 

- Tämä selittää sen, miksi minä olen aina ainoa, joka erottaa heidät toisistaan, Allen sanoo. 

130 vaippaa viikossa

Pojat saivat nimekseen Roman, Rocco ja Rohan. Nelilapsisen perheen elämä on todella kiireistä, varsinkaan, kun lasten isä ei asu Allenin kanssa. Sen sijaan hänen 17-vuotias siskonsa auttaa lapsien kanssa hurjasti. 

Allenin mukaan perheellä kuluu noin 130 vaippaa viikossa ja astianpesukone pitää pyöräyttää kolme kertaa päivässä.

Nyt kymmenen kuukauden ikäiset velikullat eroavat äitinsä mukaan luonteensa puolesta paljonkin. 

- Rohan huutaa jatkuvasti. Rocco on suhteellisen rento tapaus, mutta hänkin saattaa kiukustua. Roman ei suostu jakamaan mitään omaansa, Allen erittelee.  

Hänen mukaansa isosisko India ei ole ollut pojista mustasukkainen. 

- Kyllä minua silti välillä säälittää, millaista hänen elämästään mahtaa tulla kolmen villin pikkuveljen kanssam Allen hymyilee. 

Katso kuvia hurmaavasta perheestä alta. 

Lue myös: Minkä väriset silmät lapsesi saa? Yksinkertainen testi kertoo

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat