180-senttisen naisen somepäivitys sovituskopista leviää: "Pitäisikö minun vain hyväksyä tämä?"

17.06.2016 13:15 - Senni Loikala

Brittinaisen päivityksestä on tykätty jo yli 81 000 kertaa. Suosio puhuu sen puolesta, että monet ovat samaistuneet naisen kokemukseen sovituskopissa.

Ruth Clemens koki ruotsalaiseen vaateketjuun kuuluvan myymälän sovituskopissa maanantaina ikävän hetken, joka on tuttu varsin monelle naiselle: Sovitukseen otetut farkut näyttävät hyviltä, mutta ei ollut toivoakaan, että niiden nappi olisi mennyt kiinni.

Housuilla oli hintaa noin 12 euroa – ne olivat tarjouksessa – ja koko oli 44. Olen lanteiltani normaalisti kokoa 42, (joskus kokoa 44, jos ostan housuja), joten päätin sovittaa kyseisiä farkkuja. Ja se ei päättynyt hyvin”, Clemens kirjoittaa.

En ole ylipainoinen (ei sillä, että sillä olisi väliä) ja vaikka olen 180 senttiä pitkä, vartaloni on melko lailla keskikokoa. Minun on muutenkin hankala löytää istuvia vaatteita pituuteni takia, niin onko teidän sen lisäksi tehtävä epärealistisen pieniä farkkuja? Olenko liian kaukana teidän suosituimmista koistanne? Pitäisikö minun vain hyväksyä, etteivät edulliset ja tarjolla olevat trendikkäät vaatteet ole minunlaisiani ihmisiä varten?

Päivityksestä on tullut nopeasti suosittu sosiaalisessa mediassa. Se on saanut jo yli 81 000 tykkäystä, lähemmäs 11 000 jakoa ja noin 8400 kommenttia.

Katso hittipäivitys alta.

Vaateketju vastasi palautteeseen

Vaateketju on julkaissut päivityksen kommentteihin vastauksen Clemensille: ”Me tahdomme aina, että asiakkaamme voivat nauttia shoppailusta liikkeissämme ja poistua kaupasta tuntien itsensä hyväksi. Valmistamme vaatteita kaikkiin myymälöihin eri puolilla maailmaa, ja koot voivat vaihdella riippuen tyylistä, leikkauksesta ja materiaalista. Arvostamme kaikenlaista palautetta ja tulemme huomioimaan sinun ja muiden asiakkaiden esille tuomat epäkohdat.

Lue myös: Tatuoitu mies otti itsestään kuvan vaimonsa toppi päällä: "Näytänkö minä XL-kokoiselta?"

Kilpailut

Uusimmat