Kuva: Fotolia

Saavatko rintaliivien olkaimet näkyä topin alta? Naisen mielipiteestä somehitti

01.07.2016 14:45 - Senni Loikala

Monet pitävät rintaliivin olkaimet paljastavaa tyyliä asiattomana, väittää hitiksi nouseen tekstin kirjoittanut nainen.

Netissä leviää Instagramin hittipäivitys, jossa eräs nainen, Saloni Chopra, ottaa kantaa siihen, että joidenkin mielestä naisten rintaliivien olkaimet eivät saisi näkyä kesätopin alta. Hän kertoo tavanneensa ihmisiä, joiden olettamuksena on, etteivät naisten rintaliivit saisi näkyä arkityylissä laisinkaan, tai muuten nainen leimataan huomiohakuiseksi ja huonosti pukeutuneeksi. 

Se kyllä sopii, että miehet kuljeskelevat paidattomina ja vaikka pelkät bokserit jaloissaan, mutta naisten rintaliivit eivät saa näkyä.

Chopra kirjoittaa, että hän on tavannut useita ihmisiä, joita hänen toppinsa alta näkyvät rintaliivien olkaimet ovat häirinneet. Hän ihmettelee, miksi alusvaatteita täytyisi peitellä, erityisesti, jos kyseessä ovat pelkät rintaliivien olkaimet.

En rehellisesti sanottuna pysty käsittämään, mikä ongelma alusvaatteissa on? Kyllä, minä käytän niitä. Pitäisikö minun muka peittää alusvaatteeni täysin? Kyseessä on pieni määrä tekstiiliä, joka on tarkoitettu peittämään rintani samalla tavalla, kuin mekot peittävät sääriä tai hihat peittävät käsivarsia. Mitä hemmetin väliä sillä on?

Miehet kulkevat rintakehät paljaina, mutta naisten rintaliivit eivät saa edes vilkahtaa julkisella paikalla. Minä en tule sellaista käsitystä noudattamaan, koska en häpeile itseäni. Minulla ei ole mitään peitettävää. Alusvaatteet eivät ole mitään, mitä pitäisi peittää. Itse asiassa ne ovat aika kauniita, eivätkö vain?"

"Olen kyllästynyt siihen, että jatkuvasti pitäisi olla noloissaan kaikesta. Terveyssiteistä. Tamponeista. Alusvaatteista. Omasta vartalosta. Haluistamme. Seksistä."

"Pistetään loppu sellaiselle häpeämiselle. Vapautetaan mielemme.

Rintaliivien olkainten näkyminen saattaa jakaa mielipiteitä. Jotkut pitävät sitä tyylittömänä ratkaisuna, kun taas toisista olkaimet voivat olla jopa kauniit. Mitä mieltä sinä olet?

Katso netissä leviävä päivitys alta.

Lue myös: Himokas mies pyysi naiselta alusvaatekuvaa - saatu otos oli tavallaan sitä, mitä pyydettiin

Lue myös: Katso, minkämuotoiset rinnat sinulla on - määrittävät, millaiset rintaliivit kannattaa ostaa

Lue myös: Uutuusrintsikat jättävät "sivutissit" näkyville - kuuma yhdistelmä kesätopin kanssa?

Kilpailut

Uusimmat