Kuva: AOP

Samppanjakylpyjä, talojen hintaisia laukkuja - miljardöörivaimojen elämä jättää sanattomaksi

19.07.2016 10:15 - Rea Tallgren

Jos rahasta ei ole pulaa, voi kartanonsa seinät valella kullalla ja yhdestä käsilaukusta maksaa lähemmäs 200 000 euroa.

Englannissa on parhaillaan käyty läpi näyttävää avioerotapausta, jossa sheikkimiljärdööristä eroava Christina Estrada, 54, vaati itselleen kymmeniä miljoonia euroja, jotta voisi pitää yllä luksus-elämäntapaansa.

Estrada perusteli pyyntöään muun muassa sillä, että hän ostaa vaatteita yli miljoonalla eurolla vuodessa ja käyttää vuosittain 112 000 euroa kauneushoitoihin. Lisäksi hän selitti tarvitsevansa jatkossakin tuttua kasvorasvaansa, joka maksaa 11 200 euroa purkilta. 

Estradalle myönnettiin lopulta oikeudessa 63 miljoonaa euroa, jolla hänen pitäisi siis "pärjätä" loppuelämänsä. 

Estrada myhäili saatuaan kuulla saavansa yli 60 miljoonaa euroa avioerostaan. (kuva: AOP)

Estradan tapaus nosti tapetille miljärdöörien elämäntavat, jotka todellakin ovat kaukana siitä, millaista elämää tavalliset ihmiset viettävät. 

Kymmeniä taloja ja samppanjakylpyjä

Venäläiset tulee! -sarjastakin tuttu Kamaliya Zahoor, 39, nauttii luksuselämästä miljardöörimiehensä Mohammad Zahoorin, 61, rinnalla. Kolmevuotiaiden kaksosten vanhemmat asuvat hulppeassa, kultaseinäisessä kartanossa Kiovassa, mutta heillä on lisäksi myös kymmenen muuta taloa ympäri maailmaa. 

Ukrainalainen pop-tähti Kamaliya nauttii samppanjakylvyistä. Hän kertoo henkivartijansa poksauttavan kymmeniä pulloja samppanjaa kylpyammeeseen, jossa Kamaliya sitten nautiskellen kylpee. 

- Samppanja tekee todella hyvää; se kiinteyttää ihoa ja pienentää huokosia, nainen selittää. 

Kamaliya Zahoor on ollut miehensä kanssa naimisissa jo 13 vuotta. (kuva: AOP)

Zahooreilla on luonnollisesti oma lentokone ja Kamaliya on tunnustanut miehensä käyttäneen kerran 9000 euroa koneen polttoaineeseen vaan saadakseen haettua itselleen haluamaansa curryä. 

156 000 euroa per laukku

Miljardöörivaimot tuhlaavat myös vaatteisiin ja laukkuihin. Esimerkiksi Hermesin Birkin-laukku saattaa maksaa pahimmillaan 156 000 euroa, ja kyseiseen tuotteeseen on kuuden vuoden jono. Miljardöörit kuitenkin tuntevat oikeita ihmisiä ja niinpä he voivat hankkia itselleen kyseisen laukun jonon ohi - tosin välittäjä nappaa tuolloin itselleen kymmenen prosentin proviision kaupoista. 

Kamaliya tunnustaa rakastavansa luksusvaatteita, mutta kertoo myös, ettei pidä shoppailusta kaupoissa, joissa on tuntemattomia ihmisiä. 

- Yleensä käyn ostoksilla aukioloaikojen ulkopuolella niin, että olen kaupan ainoa asiakas, hän selittää. 

Hulppeita lahjoja lapsille

Kamaliyan tavoin myös miljardöörivaimo Irene Malin, 36, välttelee rahvaan seuraa. Hän kertoi taannoin haastattelussa, että hänen yksityiskoneisiin tottuneet lapsensa olivat olleet todella hämillään perheen lentäessä kerran tavallisella koneella. 

- Äiti, miksi meidän koneessamme on vieraita ihmisiä? Malin naureskeli lastensa kysyneen. 

Irene Malin miehensä Samin kanssa. (kuva: AOP)

Malineilla lapsia on viisi. Heillä on oma autonkuljettaja ja lisäksi monia lastenhoitajia. Jokaisen lapsen kasvot on ikuistettu marmorista tehtyihin patsaisiin pariskunnan miljoonakartanon olohuoneeseen. 

Kaksikko antoi vanhimmalle lapselleen Samanthalle, 15, hiljattain lahjaksi maailmanympärysmatkan. 16-vuotislahjaksi tytölle suunniteltiin omaa hevosta. 

- Me haluamme kasvattaa lapsistamme normaaleja. Kyllä, heillä tulee aina olemaan isompi talo kuin kellään heidän ystävistään, mutta annamme heidän tehdä myös normaaleja asioita. Eräskin päivä lapset olivat menneet lastenhoitajansa kanssa bussilla kauppakeskukseen ja he olivat rakastaneet bussilla matkustamista. Ostoskeskuksessa tyttäreni oli myös käynyt aivan tavallisessa vaatekaupassa ja vaikka en itse halvoista vaatteista pidäkään, en myöskään kieltänyt sitä, Irene selittää ylpeänä. 

Irene itse keräilee edellämainittuja Hermesin laukkuja, ja kertoo omistavansa niitä kaikissa eri väreissä. 

- Merkillä ei ole väliä, rakastan kaikkea kallista! hän hehkuttaa. 

Lue myös: Instagramin kultapoika on sovinistimiljonääri: Alastomia naisia, seksijuhlia ja haistattelua

Lue myös: Miljonäärejä yhdistää yksi luonteenpiirre - olisiko sinusta siihen?

Lähteet: Daily Mail, The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat