Kuva: AOP

Erikoinen seksilelumallisto markkinoille - taustalla suosittu rock-bändi

29.07.2016 11:15 - Mika Parikka

Kun bändi on tehnyt jo kaiken, se voi siirtyä seksileluihin. Aikaisemmin näin on tehnyt ainakin Motörhead ja Rammstein. Nyt joukkoon liittyy Motley Crüe.

Maailman suurin törkytehdas, eli Motley Crüe veti viimeisen keikkansa 34 vuotta kestäneen taipaleensa jälkeen viime uutena vuotena. On suoranainen ihme, että bändin jäsenistä jokainen on elossa kaiken sen jälkeen, mitä miehet ovat vuosien aikana tehneet ja vetäneet.

Vaikka bändin taru loppui musiikillisesti, tulee se vielä antamaan paljon mielihyvää. Bändin signature-seksilelumallisto julkaistaan nimittäin syksyllä. Mallisto pitää sisällään neljä medium-kokoista vibraattoria ja neljä minivibraattoria. 

Värkit ovat koristeltu Girls, girls girls ja Shout at the Devil -albumien typografialla perinteisen Motley Crüe -pentagrami-logon lisäksi. Malliston lanseeraa aikuisviihdesivusto LoveHoney. Vaikka mallisto on tarkoitettu etunenässä rockin ystäville, tulee se LoveHoneyn markkinoijan Sabrina Earnshawin mukaan antamaan jokaiselle tasapuolisesti nautintoa. 

Tosifanin pakko-ostos?

Lähde: Teamrock

Lue myös: Pelottaako anaaliseksi? Tutustu 8 askeleen avulla

Kilpailut

Uusimmat