Kuva: Youtube

Temppu meni vakavasti pieleen live-tv:ssä - palava nuoli osui mieheen

03.08.2016 22:45 - Iiro Myllymäki

Yhdysvaltain Talent-ohjelmassa esiintynyt stunt-pari selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

America’s Got Talent -ohjelman livelähetyksessä koettiin järkyttäviä hetkiä, kun eräiden kilpailijoiden valmistelema temppu meni vaarallisella tavalla pieleen. Ryan Stockin ja Amber Lynnin esityksen piti huipentua tarkkaa tähtäämistä vaativaan temppuun palavan nuolen kanssa. Mies nieli pitkän kepin, jonka päässä oli maalitaulu. Naisen oli tarkoitus osua maalitauluun, mutta näin ei käynyt.

Maalitaulun sijaan Lynn ampui palavan nuolen Stockin kaulaan. Säikähtänyt mies alkoi huitoa lieskoja pois paidastaan ja myöhemmin vakuutteli olevansa kunnossa. Tuomaristo ja yleisö selvästi järkyttyivät näkemästään. Stock kirjoitti kommenttinsa tilanteesta vielä Twitterissä:

”Kärsimme vakavan vahingon tänään America’s Got Talent -ohjelmassa. Erittäin valitettava mekaaninen epäonnistuminen, mutta olen hyvin onnekas, että selvisin siitä”, mies kirjoittaa.

Alla olevasta twiitistä näet ampumistilanteen ja sen jälkimainingit. Alla olevassa Youtube-videossa puolestaan pääset näkemään pariskunnan koko esityksen lukuun ottamatta ampumisen jälkeisiä tapahtumia.

Lue myös: 13-vuotias oopperalaulaja ällistytti Amerikan Talent-ohjelmassa - kuuntele huikea taidonnäyte

Lähde: Entertainment Daily

Kilpailut

Uusimmat