Kuva: Fotolia

Urheilijatähti pelasti yksinäisen pojan koulupäivän - katso liikuttava kuva

01.09.2016 19:45 - Senni Loikala

Menestyvä urheilijatähti ei jättänyt poikaa syömään yksin. Kuva tilanteesta liikuttaa netissä.

Perheenäiti Leah Paske sai puhelimeensa kuvaviestin ystävältään keskellä päivää. Kuvassa oli hänen yläasteikäinen, autistinen poikansa syömässä lounasta koulun ruokalassa. Poikaa vastapäätä istui aikuinen mies syömässä pitsaa, ja muut oppilaat istuivat kauempana omissa porukoissaan. Ilman miestä poika olisi istunut yksin.

Paske kysyi ystävältään, kuka hänen poikansa kanssa istuva mies oli. Ystävä kertoi, että tämä oli amerikkalaista jalkapalloa huipputasolla pelaava Travis Rudolph. ”Silloin kyyneleet valuivat poskilleni”, Paske kertoo sosiaalisessa mediassa.

Liikuttunut äiti julkaisi tiistaina Facebookissa kuvan pojastaan syömässä huippu-urheilijan kanssa. Päivitys on kerännyt jo lähes 13 000 jakoa vain muutamassa päivässä.

En tiedä tarkalleen, miksi tämä uskomattoman ystävällinen mies tuli syömään lounasta poikani kanssa, mutta voin sanoa ilokseni, ettemme tule unohtamaan tätä. Tänään minun ei täytynyt olla huolissani, joutuisiko poikani syömään yksin lounasta, koska hän sai viettää aikaansa sellaisen henkilön kanssa, joka on sankari monien silmissä.”  

Press-Telegram-sivuston mukaan Travis oli joukkueensa kanssa vierailemassa yläasteella. Kun hän näki yksinään istuneen pojan ruokalassa, meni hän kysymään, voisiko istua tämän seuraksi.

Katso alta, millaisen kuvan äiti sai puhelimeensa kesken päivän.

Lue myös: Pikkutyttö ei pukeutunut asuun koulun supersankaripäivänä - lue koskettava syy

Lue myös: Minun tarinani: Sain joululahjaksi risuja ja niillä selkääni

Lue myös: Täit ovat taas täällä: Muistathan nämä 15 faktaa ikävistä vieraista

Lähde: Press-Telegram

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat