Kuva: Fotolia

Suomalaisen äidin nerokas keksintö valloittaa maailmaa - tuudittavalle patjalle innovaatiopalkinto

15.09.2016 16:45 - Iiro Myllymäki

Hanna Sissala on markkinoimassa keksintöään maailman suurimmilla lastentarvikemessuilla Saksassa.

Yrittäjä Hanna Sissalan keksintö lapsen uneen tuudittavasta patjasta on saanut tunnustusta maailmalla. Patja voitti tänään palkinnon parhaasta innovaatiosta lasten huonekalujen sarjassa suurella lastentarvikemessulla. Kind + Jugend -messut ovat meneillään Saksassa, missä Sissala itse on markkinoimassa keksintöään.

Radio Novan Iltapäivä tavoitti Sissalan kertomaan enemmän tuudittavasta patjastaan. Sissala sai idean keksintöön, kun hänen oli hankala rauhoittaa esikoisensa uneen.

- Jouduimme heijaamaan esikoistamme monta tuntia. Googletin monella kielellä, löytyykö mitään tuotetta, joka tuottaisi heijausliikkeen. En löytänyt mitään. Huomasin, että monella on sama ongelma ja että vanhemmat ovat väsyneitä ja stressaantuneita. Ajattelin, että tämä on sellainen asia, jonka haluan ratkaista, Sissala kertoo.

"Kiinnostusta todella paljon"

Sissala otti yhteyttä tarvittaviin ammattilaisiin ja alkoi kehitellä nyt jo myynnissä olevaa patjaa. Kehitystyö vei useamman vuoden. Tuudittava patja tekee ylösalaista liikettä, jonka nopeutta voi säädellä itse. Alla olevasta videosta näkee patjan toiminnassa:

Kind + Jugend on nettisivujensa mukaan maailman suurin lastentarvikkeisiin erikoistunut messutapahtuma. Patjakeksintö on kiinnittänyt messuilla monen jälleenmyyjän huomion.

- Meidän ständillä on käynyt paljon ihmisiä. Toivottavasti mahdollisimman monen jälleenmyyjän yhteystiedot saadaan täältä. Kiinnostusta tuotteeseen on todella paljon, Sissala sanoo.

Lue myös: Keksikö suomalainen äiti seuraavan hittituotteen? Saa vauvan nukahtamaan minuuteissa

Niina Backman ja Anssi Honkanen Radio Novan Iltapäivässä
ma-to klo 14-18, pe klo 14-15

Kilpailut

Uusimmat