Kuva: Fotolia / YouTube

Nyt tulevat suloiset käärmevideot? Katso herttainen hittipätkä luikertelijasta

16.09.2016 18:45 - Senni Loikala

Monesti käärmeitä ei nähdä suloisina, mutta miljoonia katselukertoja rohmunnut video todistaa, että syytä olisi.

Kaikki ovat varmasti nähneet netistä suloisia kissavideoita, mutta todennäköisesti vain harva on katsonut söpöjä pätkiä käärmeistä. Siinä on takuulla yksi syy, minkä takia viikko sitten YouTubeen ladatusta suloisesta käärmevideosta on tullut holtiton nettihitti. Kyseisellä pätkällä on jo reilu 11 miljoonaa katselukertaa.

Videolla amerikkalainen käärmeen omistaja päästää Kenian hiekkaboansa leikkimään uuden lelunsa kanssa. Kyseessä on kilpikonnaa esittävä kulho, joka on täynnä hiekkaa. Videolla nähdään, kuinka käärme sukeltaa hiekkaan ja pian luikertelijan pää tulee esiin toiselta puolen kulhoa. Eläin näyttää todella tyytyväiseltä - ja kyllä, myös suloiselta.

Kenian hiekkaboa -käärmeitä elää Afrikassa ja Arabian niemimaalla hiekkaisilla aavikoilla. Päiväsaikaan ne kaivautuvat hiekkaan ja kivien alle, ja jos käärme tuntee hiekan alta eläimen liikettä, saattaa se syöksähtää esiin saalistamaan. Yöaikaan kyseinen boalaji tulee esiin ja etsii ravintoa kiipeillen pensaissa, kivikoissa ja puissa. 

Onko tämä ensimmäinen näkemäsi suloinen käärmevideo?

Lue myös: Tämä tarina käärmeistä on pelkkä urbaanilegenda

Lue myös: Hiekan alla väijyy käärme - katso kuvista, näetkö vaarallisen kohdan

Lue myös: Käärme oksensi toimittajan päälle - katso

Kilpailut

Uusimmat