Kuva: Fotolia

Uudenlainen pisuaari pesee ja kuivaa sukukalleudet - eikä koolla ole väliä!

19.09.2016 21:15 - Mika Parikka

Uuden sukupolven pisuaari mahdollistaa virtsalla käymisen ilman käsiä.

Kehitys menee eteenpäin jokaisella elämän osa-alueella. Siitä hyvänä esimerkkinä on viimeisin innovaatio, joka tekee varsinkin miesten elämästä hieman helpompaa. Kyseessä on uuden sukupolven pisuaari.

Urinary 2.0 ei pelkästään vastaanota ureaa, vaan virtsaamisen jälkeen se pesee ja myös kuivaa käyttäjän sukukalleudet. Joissain versioissa vesi on jopa kesäisin viileämpää ja talvisin lämpimämpää. Keksintö mahdollistaa sen, että omin käsin ei tarvitse koskea mihinkään, joka tekee urinoimisesta hygienisempää kuin perinteisillä pisuaareilla. 

Japanissa alakerran pesevät vessanpöntöt ovat olleet jo pitkään arkipäivää, mutta toisen sukupolven pisuaareja ei sielläkään vielä näe. Pisuaari todistaa myös sen, että koolla ei ole väliä. Tuotteen markkinoijat lupaavat, että pesu- ja kuivaussysteemi toimii kaiken kokoisilla meisseleillä.

Tuotteella uskotaan olevan kysyntää varsinkin Ruotsissa, Islannissa sekä Itävallassa, koska ne ovat maailman puhtaimpien maiden joukossa. Luultavasti siis myös Suomi olisi tuotteelle relevanttia markkina-aluetta.

Tuote on tällä hetkellä prototyypin tasolla, mutta luultavasti se tulee markkinoille lähitulevaisuudessa. Vaikka keksintö on suunnattu etupäässä miehille, uskovat kehittäjät, että vastaavanlainen palvelu on tulevaisuudessa arkipäivää myös naisille. 

Katso alta kuva uuden sukupolven pisuaarista. Lisää kuvia tuotteesta voit katsoa täältä

Lue myös: Venäjä esti kaksi suurta pornosivustoa netissä - sivustojen vastaus naurattaa netissä

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat