Kuva: Fotolia

72-vuotias nainen on koukussa videopeleihin - leikkautti silmänsä pelatakseen paremmin

27.09.2016 15:15 - Mika Parikka

Bridget Odlin kokee nykypäivän räiskintäpelit tylsäksi, sillä ne ovat vain simppeliä tappamista.

Videopelit eivät katso ikää. Siitä viimeinen elävä todiste on 72-vuotias Bridget Odlin, joka on ollut koukussa peleihin jo kolme vuosikymmentä. Kaikki alkoi mistäs muustakaan kuin Nintendosta, joka hänen pojalleen aikoinaan ostettiin. 

"Super Mariosta lähtien olen rakastanut niiden pelaamista. Ostimme pojallemme yhden syntymäpäivälahjaksi marraskuussa ja jouluna mieheni osti minulle oman, koska en saanut siitä tarpeekseni", Odlin valottaa peliuransa alkua.

Nainen on myös tarkka siitä millaisia pelejä hän pelaa. Call Of Duty -tyyppiset räiskinnät eivät ole naisen mieleen, sillä hän kokee ne tylsiksi. 

"Vanhemmat lapset pitävät näistä sotapeleistä, mutta koen kaiken sen tappamisen tylsäksi", Odlin summaa.

Sen sijaan kokenut peluri kokee Tomb Raiderit ja Final Fantasyt omakseen. Legendaarisissa Tomb Raider -peleissä seikkailee yksi pelimaailman tunnetuimmista hahmoista, Lara Croft. Odlin rakastaa peleissä ongelmanratkontaa.

Nainen meni jopa silmäleikkaukseen, koska ei tuntunut näkevän pelien ohjeita. Odler ei ole ainoa ikäisensä pelaaja.

"Myös ystäväni pelaa videopelejä. Menen toisinaan hänen luokseen pelaamaan", nainen päättää.

Seuraavan kerran kun häviät nettipelissä, ei ruudun toisella puolella välttämättä olekaan nuori teinipoika, joka huutaa rivouksia perään. Katso kuva Lara Croftiksi pukeutuneesta Bridget Odlerista täältä.  

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Ejakuloiva peniskakku hämmentää - katso hilpeyttä herättävä video

Kilpailut

Uusimmat