Kuva: Fotolia

Miehet hätistelivät hain pois pelkällä harjanvarrella - katso älytön video

18.10.2016 20:15 - Mika Parikka

Normaalisti harjanvarrella hätistellään ikäviä pieneläimiä, kuten vaikkapa hiiriä. Australialaiset ovat hieman eri kaliiberia.

Jotkut menevät vapaaehtoisesti häkkiin, joka laitetaan veden alle, jotta he pääsevät lähikontaktiin haiden kanssa. Suurin osa kuitenkin pitää luultavasti merten tuittupäitä todella pelottavina. 

Jos kuvittelet tilanteen, jossa olet pienessä paatissa keskellä merta, ja sen ympärille ilmestyy härnäämään hai, miten reagoisit? Luultavasti yrittäisit olla vähin ääniin ja toivoisit, että hai ei hyökkää veneeseen. Niin ei tosin voi käydä, mutta sitä luultavasti pelkäisi silti. Sen sijaan viimeisimpänä tulisi varmaankin mieleen alkaa hätistelemään haita pois, varsinkaan harjanvarrella. 

Näin toimi kuitenkin australialaiset herrasmiehet, jotka olivat veneilemässä. Miesten ympärille ilmestyy hai ja sen sijaan, että miehet odottelisivat, että se lähtee pois, he nappaavat harjan ja alkavat hätistelemään sitä. Ei tulisi mieleenkään. Hiiren, päästäisen tai vaikkapa hämähäkin voi hätistellä pois harjalla, mutta ilmeisesti Australiassa kaikki on toisin.

Katso video yhden sankarin, luudan ja hain mittelöstä alta:

Lue myös: Huikea löytö kaivettiin pellosta: Toisen maailmansodan panssarivaunun tykkitorni!

Kilpailut

Uusimmat