Kuva: Fotolia

Miehen tragikoominen tarina hämmentää - käytti tietämättään vaimonsa kuukuppia vesiastiana

28.10.2016 11:45 - Mika Parikka

Tarina miehestä, hänen vaimostaan ja tämän kuukupista on suoraan internetin pimeältä puolelta. Se tosin saa lukijan tuntemaan itsensä vähän paremmaksi ihmiseksi.

Toisinaan kuulee tarinoita, joita ei haluaisi uskoa todeksi. Eräs miespuolinen Redditin käyttäjä on jakanut koko maailmalle tragediansa, joka on muuttanut häntä pysyvästi. Tarinaan liittyy vahvasti kuukuppi, joka on kupin muotoinen kuukautissuoja. Se sijoitetaan emättimeen kuukautisvuodon keräämiseksi.

Tarinan jakanut mies on tehnyt erikoista tuttavuutta kuukupin kanssa tietämättään millaisesta keksinnöstä on kyse:

Sain tänään selville mitä olen tehnyt jo muutaman viikon. Minulla ja vaimollani on taapero, joten kylpyammeemme on aina täynnä leluja. Sellaisiakin, jotka eivät ole kylpyleluja, mutta poikamme vaatii saada ottaa ne mukaan. Ne joilla on lapsia ymmärtävät, että lelut saattavat olla joskus oudon näköisiä kapistuksia, joissa ei ole mitään järkeä. 

Jotkut näistä esineistä vaimoni pistää seinällä roikkuvaan koriin, jotta poikamme ei yllä niihin, jos ne ovat sellaisia, etteivät ne saa kastua, tai jos kyseessä on vaikkapa jokin tärkeä esine. Harjaan hampaani joka ikinen aamu. Sen jälkeen, kun vaimoni on alkanut käyttämään mukia, jota käytän suuni huuhtomiseen, olen ottanut seinällä olevasta pussukasta ensimmäisen mukia muistuttavan esineen. Löysin sellaisen ihmeellisen kupin muotoisen lelun saadakseni suullisen vettä suuni huuhteluun.

Suora leikkaus tähän päivään ja meidän autoomme. Vaimoni puhui naisten juttuja ja mainitsi kuukuppinsa, joka on suihkussa. Hetken pyörittyäni helvetin porteilla pyysin vaimoani vannottamaan, että se ei ole sellainen kuminen juttu korissa.

Kyllä se oli. Enkä tule koskaan olemaan entiseni. 

Joskus, kun sinulla on huono päivä, muista tämä tarina. Jollain menee aina huonommin. 

Lähde: EliteDaily

Lue myös: Miehillä ei ole hajuakaan, mikä on kuukuppi - katso räävittömät veikkaukset

Lue myös: Etkö vielä käytä kuukuppia? Säästäisit ulkomaan matkan verran rahaa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat